Реклама

🍏 Складаний iPhone від Apple може вийти у 2026 році — чутки

Čytaty latynkoju
🍏 Складаний iPhone від Apple може вийти у 2026 році — чутки
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍏 Складаний iPhone від Apple може вийти у 2026 році — чутки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Чутки про те, що Apple активно працює над створенням складаного iPhone, що має вийти у 2026 році отримали нове поповнення.

Цього разу Деніел Чанг та Джек Ву у своїй статті для Digitimes пишуть, що компанія дійсно працює над тим, щоб представити своїм користувачам нову варіацію своїх смартфонів у 2026 році.

За повідомленнями корейських ЗМІ Hankooki та ET News, джерела, близькі до Apple, вказують на те, що компанія з 2024 року проводить дослідження та розробку смартфона, що складається зверху вниз. Очікується, що розкладений пристрій матиме габарити, подібні до існуючих iPhone.

(...)

Останніми роками Apple отримує патенти, пов'язані зі складаними продуктами. Ходять чутки, що у 2024 році Apple офіційно розпочала дослідження і розробку та підписала контракт на постачання панелей з Samsung Display (SDC). Враховуючи типовий для Apple дворічний цикл розробки нових продуктів, можна прогнозувати запуск у 2026 році.

Загалом можна тепер припускати, що складаний iPhone за принципом роботи буде схожий на девайси від Samsung на кшталт Galaxy Flip.

Відзначимо, що раніше також з’являлася інформація про те, що Apple планує масове виробництво складаних девайсів у 2025 році. Однак тоді відзначалося, що це може 20,3-дюймовий складаний пристрій, а черга до iPhone дійде уже у 2026 році.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...