Реклама

👀 Tinder зможе обрати для вас найкраще фото профілю завдяки ШІ

Čytaty latynkoju
👀 Tinder зможе обрати для вас найкраще фото профілю завдяки ШІ
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👀 Tinder зможе обрати для вас найкраще фото профілю завдяки ШІ
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Популярний мобільний застосунку для знайомств Tinder тепер за допомогою ШІ може підбирати ваші найбільш вдалі фото для профілю.

The Verge повідомляє, що компанія офіційно запустила функцію Photo Selector («Вибір фотографій») для усіх своїх користувачів у США. Щодо інших регіонів, то вона стане доступною пізніше цього літа.

Загалом суть Photo Selector полягає у тому, що тепер користувачі можуть зробити селфі у самому Tinder або завантажити своє фото до застосунку і дозволити йому отримати доступ до ваших фото. Після цього нова функція, що заснована на можливостях ШІ, на базі вашого фото створить унікальну геометрію обличчя, яка дозволить розпізнавати ШІ ваше обличчя та підтягнути ваші найкращі фото з галереї.

Відзначається, що вам запропонують до вибору колекцію з 10 найкращих селфі. У Tinder кажуть, що ШІ буде підбирати фото на основі «знань Tinder про те, що робить зображення профілю гарним».

The Verge відзначає, що відбір фото відбувається на вашому пристрої і ваші дані не потрапляють до Tinder. Хоча загалом принцип роботи все одно не надто зрозумілий.

Загалом таким чином у компанії вирішили заощадити час користувачів, які можуть доволі довго обирати своє найкраще фото.

Також раніше в США запустили аналог Tinder для працівників кіноіндустрії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...