Реклама

🍏 iOS 18 отримає нову функцію, що дозволить «врятувати» фото, які могли б бути втраченими назавжди

Čytaty latynkoju
🍏 iOS 18 отримає нову функцію, що дозволить «врятувати» фото, які могли б бути втраченими назавжди
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍏 iOS 18 отримає нову функцію, що дозволить «врятувати» фото, які могли б бути втраченими назавжди
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

iOS 18 вийшла у відкриту бету напередодні повноцінного розгортання оновлення у вересні цього року. Наразі ж портал 9to5mac повідомляє, що нова версія iOS окрім багатьох раніше анонсованих та доволі гучних функцій також отримає доволі цікаву, але наразі не до кінця зрозумілу можливість «рятувати» свої фото.

Відзначається, що коли ви оновитеся до iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia ваш девайс просканує усі файли на предмет потенційних фото або відео, які можуть з’явитися у альбомі Recovered («Відновлене»).

Наразі не дуже як саме буде це працювати. Однак відзначається, що це буде окрема функція від Recently Deleted у галереї, де файли видалені вами зберігаються впродовж 30 днів.

Тобто Recovered буде «рятувати» ті фото, які ви могли б уже вважати назавжди втраченими. Водночас цей альбом буде з’являтися у ваші галереї лише у тому випадку, якщо ваш девайс знайде втрачені або пошкоджені фото, чи відео. Однак як саме Apple планує видобувати ці файли не надто зрозуміло.

Хоча The Verge нагадує, що у iOS 17.5 був баг, який повертав користувачам фото, які вони вважали видаленими назавжди. Тоді Apple відзначила, що проблема була з «фотографіями, які зазнали пошкодження бази даних».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...