Реклама

🍏 Apple вперше дозволила ПК-емулятор у App Store

Čytaty latynkoju
🍏 Apple вперше дозволила ПК-емулятор у App Store
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍏 Apple вперше дозволила ПК-емулятор у App Store
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Все буває вперше. Саме так подумали у Apple та схвалили додання ПК-емулятора до App Store. За повідомленням The Verge компанія схвалила ПК-емулятор для своїх пристроїв.

Відзначається, що тепер можна завантажити ПК-емулятор UTM SE у App Store для iOS, iPadOS та visionOS, який дозволяє емулювати роботу від Windows XP до Windows 11.

Цей застосунок тепер дозволить користувачам «запускати класичне програмне забезпечення та олдскульні ігри». Наприклад можна буде зіграти у класику Windows гру 3D Pinball.

Водночас щоб почати свою роботу вам потрібно буде завантажити готову віртуальну машину, яку можна безкоштовно отримати на сайті UTM або ж можна створити власну збірку. Відзначається, що UTM SE емулює архітектури x86, PPC та RISC-V.

Додамо, що шлях емулятора до App Store не був простим. Відзначається, що спочатку у червні Apple відхилила додання цього застосунку. Тоді компанія відзначала, що емулятор порушує правила, оскільки Apple схвалила лише додання ігрових емуляторів. Однак тепер схоже у Apple змінили своє рішення.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...