Реклама

👀 Тисячі працівників Samsung вийшли на страйк через низьку зарплатню

Čytaty latynkoju
👀 Тисячі працівників Samsung вийшли на страйк через низьку зарплатню
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👀 Тисячі працівників Samsung вийшли на страйк через низьку зарплатню
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Працівники Samsung Electronics вже вдруге виходять на масовий страйк за останній час. Причина в тому, що компанія не виконує вимоги профспілки щодо покращення умов праці.

Варто зазначити, що перший страйк відбувся 8 червня — він став першою акцією протесту в компанії за понад 55 років. Профспілка National Samsung Electronics Union (NSEU), яка організувала страйк, налічує близько 28 тис. членів — фактично, 1/5 частину усіх працівників компанії.

Тоді страйк тривав один день та проводився через те, що керівництво компанії не погодилося передивитися умови праці, попри великі прибутки Samsung за останній рік. Зокрема, до страйку компанія вирішила підвищити заробітну плату цього року на 5,1%, проте NSEU запросила більших зобов’язань, зокрема покращення системи преміювання за результатами роботи та додатковий день відпустки.

Тепер, вже 8 липня, працівники знову вийшли на страйк. Цього разу протестували приблизно 5500 працівників. Ба більше — цього разу акція протесту триватиме три дні (8-10 липня).

Також профспілка попередила, що проведе п’ятиденний страйк з 15 липня, якщо цього тижня не буде досягнуто жодного прогресу на цих переговорах.

Раніше ми також розповідали, що режисер «Паразитів» очолив протест проти корейської поліції.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...