Реклама

🤖 Головні функції Apple Intelligence можуть з'явитися лише у 2025 році — інсайдер

Čytaty latynkoju
🤖 Головні функції Apple Intelligence можуть з'явитися лише у 2025 році — інсайдер
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤖 Головні функції Apple Intelligence можуть з'явитися лише у 2025 році — інсайдер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У червні Apple офіційно анонсувала свої плани, щодо інтеграції можливостей генеративного штучного інтелекту (ШІ) до своїх девайсів. На своїй презентації WWDC компанія представила нам Apple Intellligence, яка має уже з’явитися цієї осені одночасно з релізом нової лінійки iPhone 16. Однак, видається, що користувачам одразу не будуть доступні усі анонсовані функції.

Марк Гурман з Blommberg у своєму традиційному звіті з «внутрішньої кухні» Apple відзначає, що реліз основних функцій Apple Intelligence варто очікувати лише навесні 2025 року.

За словами інсайдера користувачам доведеться зачекати на «революціонізовану» Siri, яка має перетворитися на більш інтуїтивно зрозумілий і функціональний інтерфейс. Гурман пише, що довгоочікувані оновлення Siri не будуть доступні на iPhone цієї осені. Її значне оновлення від Apple відбудеться лише навесні наступного року.

Щодо того, які з функцій не будуть доступні на старті Гурман уточнив, що це можливість виконувати складні завдання в різних застосунках. Наприклад, редагувати фотографію і відправити її другу, а також здатність передбачати і пропонувати дії на основі екранного контенту.

Згідно з джерелами Гурмана розширені функції Siri отримають бета-тестування для розробників у січні, а повноцінний реліз планується уже в рамках оновлення iOS 18.4.

Також інсайдер відзначив, що з наступного року Apple також візьметься за інтеграцію можливостей Apple Intelligence зі своєю гарнітурою Vision Pro.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...