Реклама

👀 YouTube дозволить видаляти з відео музику, захищену авторським правом, без шкоди для іншого аудіо

Čytaty latynkoju
👀 YouTube дозволить видаляти з відео музику, захищену авторським правом, без шкоди для іншого аудіо
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👀 YouTube дозволить видаляти з відео музику, захищену авторським правом, без шкоди для іншого аудіо
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У YouTube випустили свій оновлений інструмент для стирання аудіо захищеного авторським правом. Тепер різноманітні блогери мають можливість видаляти зі своїх відео не усе аудіо, а лише ті шматки, які підпадають під захист авторських прав. Тобто вони зможуть зберігати ту частину, що не зачіпає таке аудіо та залишати свої діалоги та ін.

Керівник YouTube Ніл Моган відзначив, що оновлена функція «допоможе вам легко видалити музику, захищену авторським правом, з вашого відео (залишаючи решту аудіо недоторканою)».

У відео з демонстрацією нових можливостей нам відзначають, що компанія уже довго експериментувала з цим інструментом, але він не був настільки точним у видаленні пісень, захищених авторським правом. Також нам розповіли, що для видалення Erase Song використовує алгоритм на основі штучного інтелекту, щоб конкретно виявити і видалити пісню.

Водночас також у компанії попереджають, що інструмент все ще може некоректно видаляти шматки аудіо та зачіпати деякі інші фрагменти.

Загалом такі нові можливості дозволять блогерам уникати ситуації, коли автор може поскаржитися на незаконне використання своїх аудіо у чужому відео. Тепер блогери зможуть просто змінити свою аудіодоріжку в окремому сегменті.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...