Реклама

💻 OpenAI виправила проблему з приватністю даних користувачів ChatGPT для macOS

Čytaty latynkoju
💻 OpenAI виправила проблему з приватністю даних користувачів ChatGPT для macOS
  1. Головна
  2. Техно
  3. 💻 OpenAI виправила проблему з приватністю даних користувачів ChatGPT для macOS
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У червні OpenAI запустила застосунок ChatGPT для macOS, але виявилося що до нещодавнього часу він мав проблеми з приватністю даних користувачів.

Видання The Verge повідомляє, що до минулої п’ятниці можна було доволі легко знайти усі ваші чати з ChatGPT, які зберігалися на вашому комп’ютері та «прочитати їх відкритим текстом». Таким чином зловмисники або ж шкідливі програми, які потенційно могли б отримати доступ до вашого комп’ютера могли без жодних проблеми прочитати ваші розмови з ChatGPT та узяти усі потрібні дані, що містяться в них.

Відзначається, що доступ до цих файлів був надто простим і по суті будь-який застосунок міг його отримати як продемонстровано у відео нижче.

Допис від @pvieito
Переглянути в Threads

The Verge відзначає, що звернулося до OpenAI з повідомленням про цю проблему і у компанії запевнили, що уже випустили оновлення, яке виправляє її:

«Ми знаємо про цю проблему і випустили нову версію програми, яка шифрує ці розмови. Ми прагнемо надавати корисний користувацький досвід, зберігаючи при цьому наші високі стандарти безпеки в міру розвитку нашої технології.

Також раніше стало відомо, що голова App Store від Apple увійшов до ради директорів OpenAI.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...