Реклама

🤔 Голова App Store від Apple увійшов до ради директорів OpenAI

Čytaty latynkoju
🤔 Голова App Store від Apple увійшов до ради директорів OpenAI
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤔 Голова App Store від Apple увійшов до ради директорів OpenAI
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після того, як на WWDC стало відомо, що у пристроях Apple буде підтримка можливостей ChatGPT представник компанії тепер також буде присутнім й у раді директорів OpenAI.

Видання Bloomberg повідомляє, що компанія вирішила обрати Філа Шиллера, голову App Store та колишнього керівника з маркетингу, представляти компанію в раді OpenAI.

Відзначається, що Шиллер буде витупати там у якості спостерігача. Тобто він зможе відвідувати засідання ради директорів, однак не має можливості голосувати та виступити у якості директора.

Загалом така участь представника Apple у раді дозволить компанії більше дізнатися про внутрішні справи OpenAI. Такий крок є важливим для компанії, адже вона саме працює над інтеграцією можливостей ChatGPT в iOS і macOS пізніше цього року.

У Bloomberg відзначають, що також може скластися доволі цікава ситуація оскільки у раді директорів також присутні й представники Microsoft. Це може призводити до певних моментів, коли OpenAI буде обговорювати свої плани з Apple, які відповідно будуть конкурувати з інтересами Microsoft та навпаки. Тому цікаво, чи зможуть бути присутні представники цих компанії на засіданнях, де будуть обговорюватися партнерські питання з номінальними конкурентами.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...