Реклама

👓 «Бюджетна» версія Apple Vision Pro може вийти у 2025 році

Čytaty latynkoju
👓 «Бюджетна» версія Apple Vision Pro може вийти у 2025 році
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👓 «Бюджетна» версія Apple Vision Pro може вийти у 2025 році
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

В новому щотижневому дайджесті Марк Гурман з Bloomberg поділився чутками щодо майбутнього лінійки VR-гарнітур Apple.

Інсайдер підтвердив, що компанія вже деякий час розробляє «бюджетнішу» версію Apple Vision Pro. За його словами, Apple вирішила зосередити сили саме на такій версії й поки що відтермінувати розробку Apple Vision Pro 2.

«Дешевша» версія має кодову назву N107 та має менше функціоналу, порівняно з Vision Pro. Зокрема, молодша версія матиме вужче поле зору, не матиме відображення очей на зовнішній панелі, а також потребуватиме для роботи iPhone або Mac.

За словами Гурмана, Apple планує відмовитися від деяких технологій в самій гарнітурі й перенести обчислення на підключений смартфон або комп’ютер. Загалом, компанія намагається знизити вартість, зберігши при цьому важливі функції. Така гарнітура має вийти у 2025 році й, за попередньою інформацією, може коштувати $1500-2000.

Повноцінна Apple Vision Pro 2 теж наразі знаходить в розробці, проте з меншою пріоритетністю. За чутками, вона буде легше, зручніше, а також матиме швидший процесор та інші зовнішні камери. Гурман вважає, що Apple Vision Pro 2 можуть випустити у 2026 році.

Раніше ми розповідали, що Apple наразі не додаватиме ШІ-інструменти до iOS 18 для користувачів ЄС.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...