Реклама

⌚ Apple Watch Series 10 буде тоншим та з більшим дисплеєм — аналітик

Čytaty latynkoju
⌚ Apple Watch Series 10 буде тоншим та з більшим дисплеєм — аналітик
  1. Головна
  2. Техно
  3. ⌚ Apple Watch Series 10 буде тоншим та з більшим дисплеєм — аналітик
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Новий Apple Watch Series 10 може отримати оновлений дизайн. За словами аналітика Мінг-Чі Куо нова версія смартгодинника Apple, що має з’явитися цього року буде тоншою та з більшим дисплеєм.

У своєму нещодавньому блозі на Medium він відзначив, що нове покоління Apple Watch може отримати більші діагоналі екранів —  збільшення з 41 мм до 45 мм і з 45 мм до 49 мм. Водночас це все також буде втілено у тоншому корпусі девайса.

Щодо Apple Watch Ultra, то Куо відзначає, що цей смартгодинник компанії не зазнає кардинальних змін у своєму дизайні та залишиться «приблизно таким же». Єдиною новинкою може бути хіба що новий колір корпусу.

Також аналітик відзначає, що Apple також почне активно використовувати технологію 3D-друку для виробництва компонентів своїх смартгодинників. Таке рішення у компанії прийняли після попереднього тестування, яке показало, що це підвищує ефективність виробництва.

Очікувати на нові Apple Watch Series загалом варто восени цього року.

Раніше також відбулася велика презентація Apple WWDC 2024, де нам презентували багато програмних оновлень та ШІ-анонсів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...