Реклама

📊 Після WWDC та ШІ-анонсів Apple знову стала найдорожчою технологічною компанією

Čytaty latynkoju
📊 Після WWDC та ШІ-анонсів Apple знову стала найдорожчою технологічною компанією
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📊 Після WWDC та ШІ-анонсів Apple знову стала найдорожчою технологічною компанією
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Apple вдалося повернути титул найдорожчої технологічної компанії після проведення своєї щорічної конференції WWDC на якій нам представили ініціативи компанії у сфері штучного інтелекту (Apple Inteligence).

Відзначається, що через два дні після презентації ринкова капіталізація Apple уже становить $3,29 трлн. Таким чином компанії вдалося обійти Microsoft, яка напередодні вирвалася наперед з результатом у $3,24 трлн після своєї презентації, де нам теж показали анонси на базі штучного інтелекту.

Самі аналітики ринку після презентації apple відзначають, що анонси нових ШІ-можливостей девайсів компанії допоможуть збільшити продажі iPhone та лише піднімуть технологічну компанію, яка здавалося б відстає у ШІ-перегонах від своїх конкурентів.

Нагадаємо, що функції Apple Intelligence дозволяють користувачам узагальнювати тексти, створювати власні емоджі та зображення, отримувати пріоритетні сповіщення та ін. Детально усі анонси ми розібрали у нашому матеріалі з усім цікавим з WWDC, а також у окремій новині про Apple Inteligence.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...