Реклама

😐 Instagram тестує «рекламну паузу», яку не можна пропустити

Čytaty latynkoju
😐 Instagram тестує «рекламну паузу», яку не можна пропустити
  1. Головна
  2. Техно
  3. 😐 Instagram тестує «рекламну паузу», яку не можна пропустити
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Instagram розпочалося нової рекламної функції, яка не дає можливість користувачам насолоджуватися контентом поки вони не зроблять «рекламну паузу».

У мережі помітили, що користувачі почали у своїх соцмережах скаржитися на те, що у соцмережі почалося тестування нової функції, яка не припала багатьом до душі.

Деякі користувачі змушені робити «рекламну паузу», тобто переглядати рекламу, яку вони не можуть пропустити. Лише після цього вони можуть далі переглядати контент.

NEW GARBAGE FEATURE IS BEING TESTED
byu/FireCubX inInstagram

Ці нові «рекламні паузи» відображають таймер зворотного відліку, який не дозволить користувачам переглядати більше контенту в застосунку, доки вони не переглянуть рекламу.

За своїм принципом це нагадує безкоштовну версію YouTube, де користувачі змушені переглядати рекламу перед початком і посеред перегляду відео.

У коментарі для видання TechChurch представник Instagram відзначив:

Ми завжди тестуємо формати, які можуть підвищити цінність для рекламодавців. У міру того, як ми тестуємо і вчимося, ми будемо надавати оновлення, якщо цей тест призведе до будь-яких формальних змін у продукті.

Звісно, що наразі це лише тестова спроба від компанії. Однак таке нововведення виглядає цілком логічним з огляду на те, що Instagram за останні роки став чимось більшим ніж платформою для обміну фотографіями.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...