Реклама

✍ OpenAI уклала угоду з News Corp. для навчання своїх моделей ШІ на новинному контенті

Čytaty latynkoju
✍ OpenAI уклала угоду з News Corp. для навчання своїх моделей ШІ на новинному контенті
  1. Головна
  2. Техно
  3. ✍ OpenAI уклала угоду з News Corp. для навчання своїх моделей ШІ на новинному контенті
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Компанія OpenAI, яка відома завдяки своєму чат-боту на основі генеративного штучного інтелекту (ШІ) уклала багатомільйонну угоду з американською видавничою компанією News Corp.

Це уже не перша угода компанії з представниками ЗМІ на основі який у OpenAI прагнуть навчати свої моделі ШІ. Цього разу компанія отримає офіційний доступ до видань, які належать News Corp. — The Wall Street Journal, Barron’s, MarketWatch, Investor’s Business Daily, FN, New York Post, The Times, The Sunday Times, The Sun, The Australian, news.com.au, The Daily Telegraph, The Courier Mail, The Advertiser, Herald Sun.

Таким чином OpenAI отримує офіційну згоду на використання доступного контенту цих видань для навчання свого ChatGPT. Також сума цієї угоди складає $250 млн на наступні п’ять років.

Ми віримо, що історична угода встановить нові стандарти правдивості, чесноти та цінності в цифрову епоху.

Роберт Томсон, виконавчий директор News Corp.

Загалом наразі OpenAI буде використовувати бібліотеки контенту доступних видань, які будуть використовуватися для відповідей на запитання користувачів та в інших сервісах.

У News Corp. своєю чергою також відзначають що будуть ділитися «журналістським досвідом, щоб допомогти забезпечити найвищі журналістські стандарти в усіх пропозиціях OpenAI».

Що ж, наразі варто лише спостерігати за тим, як саме у OpenAI у майбутньому скористаються таким партнерством.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...