Реклама

❤ Twitter/X буде приховувати вподобання для усіх користувачів

Čytaty latynkoju
❤ Twitter/X буде приховувати вподобання для усіх користувачів
  1. Головна
  2. Техно
  3. ❤ Twitter/X буде приховувати вподобання для усіх користувачів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

З моменту придбання Twitter Ілоном Маском соцмережа пережила уже доволі багато змін серед яких звісно, що найпомітніша це ребрендинг на X.

Нещодавно соцмережа повністю перейшла з домену twitter.com на x.com, чим могла комусь підпсувати певні робочі моменти, з огляду на прив’язку до старого домену.

Однак тепер на користувачів Twitter/X очікує чергове нововведення. Можливо дехто з вас не дуже полюбляв той факт, що інші користувачі могли бачити які пости ви вподобали. Тому уже скоро у соцмережі це зміниться і у Twitter/X позбудуться вкладки «Вподобання».

Інженер компанії Ванг Хаофей у своєму дописі повідомив, що «незабаром ви зможете лайкати, не турбуючись про те, хто це може побачити».

Публічні вподобання стимулюють неправильну поведінку. Наприклад, багато людей не ставлять лайки «різкому» контенту, побоюючись помсти з боку тролів, або щоб захистити свій публічний імідж.

Таким чином у компанії вирішили зробити ваші вподобання «приватними». Тобто тепер вкладка «Вподобання» на чужих профілях буде невидимою.

Однак ви все ще зможете бачити хто вподобав ваші пости. Проте уже на чужих дописах ви зможете бачити лише кількість лайків.

Водночас рекомендації постів на основі вподобань ваших друзів залишаться у стрічці. Проте ви не зможете дізнатися, хто саме і що саме вподобав.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...