Реклама

👂 Чутки: розсилка PlayStation 5 Pro для розробників розпочнеться вже у 2023 році

Čytaty latynkoju
👂 Чутки: розсилка PlayStation 5 Pro для розробників розпочнеться вже у 2023 році
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👂 Чутки: розсилка PlayStation 5 Pro для розробників розпочнеться вже у 2023 році
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У березні цього року з’явилися чутки, що Sony Interactive Entertainment розробляє PlayStation 5 Pro з орієнтовною датою виходу наприкінці 2024 року. Про це повідомляли джерела, які спілкувалися з Томом Гендерсоном з Insider Gaming.

Зараз відомий інсайдер повідомляє «зі 100% впевненістю», що PS5 Pro знаходиться в розробці. Очікується, що перші прототипи потраплять до рук внутрішніх розробників PlayStation протягом наступних кількох місяців, а сторонні студії отримають їх до кінця року.

Гендерсон раніше повідомляв про оновлену PlayStation 5 зі знімним дисководом, яка, за чутками, вийде пізніше цього року, і яка поступово витіснить поточну модель PS5.

Знімний дисковий накопичувач буде підключатися до PlayStation за допомогою додаткового порту USB-C на задній панелі консолі. Також ходять чутки, що оновлена PS5 не матиме жодних серйозних апаратних змін у порівнянні з оригінальною PS5.

Також ходять чутки, що Sony розробляє нову портативну консоль PlayStation. Портативний пристрій має кодову назву Q Lite, і замість того, щоб бути спеціальним ігровим пристроєм або пристроєм для хмарних трансляцій, він буде використовувати функцію віддаленого відтворення з PlayStation 5. Повідомляється, що портативний пристрій Q Lite використовуватиме адаптивне потокове мовлення з роздільною здатністю до 1080p і частотою 60 кадрів на секунду і потребуватиме постійного інтернет-з’єднання.

Ймовірний вигляд портативки від Sony

Ранні прототипи виглядають схожими на контролер PlayStation 5 DualSense, але з 8-дюймовим сенсорним екраном посередині. Він включає адаптивні тригери для тактильного зворотного зв’язку, кнопки гучності, динаміки, аудіороз’єм тощо.

Портативна консоль Q Lite перебуває на стадії перевірки якості й має з’явитися на ринку після потенційної PS5 зі знімним дисководом і до PS5 Pro.

Нагадаємо, що раніше Sony повідомила про близько 40 млн проданих консолей PS5.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...