Реклама

📱 Кращі чохли для Samsung Galaxy S23 2023 року: Топ-5 рейтинг від Wookie.UA

Čytaty latynkoju
📱 Кращі чохли для Samsung Galaxy S23 2023 року: Топ-5 рейтинг від Wookie.UA
  1. Головна
  2. Спецпроєкти
  3. 📱 Кращі чохли для Samsung Galaxy S23 2023 року: Топ-5 рейтинг від Wookie.UA
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вибрати чохол для свого гаджета буває не так просто, як може здатися на перший погляд. Особливо якщо мова про флагманський апарат Samsung – Galaxy S23. Кожен власник цього девайсу хоче убезпечити його від падінь, забезпечивши собі максимальний комфорт повсякденного використання. Щоб полегшити це завдання, ми в Wookie.UA підібрали 5 найкращих чохлів для Samsung Galaxy S23. Придбати їх за дуже вигідною ціною ви можете у нашому інтернет-магазині, тому ласкаво просимо!

UniCase Carbon

Відкриває наш список недорогий чохол від відомого бренду UniCase. Це класична накладка, виконана у стилі протиударного кейсу. Дивлячись на цей чохол може скластися враження, що він виконаний з карбону. Насправді це TPU – високоміцний термопластичний поліуретан. Даний матеріал має видатні технічні властивості, які навряд чи поступаються горезвісному карбону, а десь навіть його перевершують. Особливо це стосується еластичності, що забезпечує високі амортизаційні властивості чохла. У ньому гаджет буде захищений не тільки безпосередньо від ударів, але і від подальших струсів, які можуть завдати непоправної шкоди внутрішнім компонентам телефону. TPU відмінно гасить вібрації, що значно підвищує рівень захисту вашого Samsung Galaxy S23.

Варто відзначити і стильне виконання чохла. Він виглядає преміально, хоча насправді недорогий. Кейс має багатоскладову композицію, через що може скластися враження, ніби він збирався вручну, а не зійшов з конвеєра.

Deexe Silicone Case

Класичний силіконовий кейс – те, що потрібно на кожен день. Такі футляри – класика, яка має бути у власності кожного власника Samsung Galaxy S23. Серед його переваг:

  • м’яке софт-тач покриття, що забезпечує приємні тактильні відчуття від експлуатації гаджета, а також нековзна властивість самому бамперу;
  • приємні чуйні дублікатори клавіш, хід яких не поступається дорогим накладкам;
  • наявність бархатистої прокладки на внутрішній частині футляра, яка убезпечить задню панель та грані смартфона від потертостей та подряпин;
  • легкість та компактність, завдяки чому телефон практично не збільшується в габаритах та вазі;
  • брудостійка поверхня, з якої легко та швидко видаляється фарба та інші типи забруднень;
  • велика різноманітність кольорів на будь-який смак.

Чохол підійде як для дитини, так і для дорослого, хлопця та дівчини, тому його можна назвати одним із найуніверсальніших захисних аксесуарів для Samsung Galaxy S23.

DUX DUCIS Skin Pro

Цей список був би неповним без DUX DUCIS Skin Pro – книжки чохла, форм-фактор якої сьогодні набуває нової популярності. Серед його переваг слід однозначно виділити ті функціональні особливості, які є природними для всіх чохлів-книжок:

  • можливість трансформації у зручну підставку для перегляду відеоконтенту;
  • наявність відділення для банківських карток, візиток, грошей;
  • захист девайса з усіх боків, коли чохол знаходиться в закритому положенні.

Що стосується безпосередньо конструкції даного футляра, то виконаний він із поєднання поліуретану та силікону. Поліуретан у разі є замінником шкіри. Це дуже гарне рішення, оскільки подібний аналог має видатні технічні властивості. Він, на відміну від шкіри, не боїться води, перепадів температур, стійкий до зношування та зачепів. Силікон тут використовується як матеріал додаткової захисної прокладки. Завдяки йому телефон при падінні перебуватиме у повній безпеці. Розбити гаджет у цьому чохлі не так просто, навіть упустивши його з величезної висоти.

DUX DUCIS Clin Series

Ще один популярний чохол Samsung Galaxy S23 від бренду DUX DUCIS. Очевидна його
особливість – прозорість. Такі аксесуари дуже потрібні, адже не приховують зовнішній вигляд мобільного телефону, при цьому забезпечує зручність його використання та надійний захист.

Виконана накладка із поєднання міцного пластику та еластичного силікону. Ця сполука дозволяє протистояти як падінням, так і іншим механічним навантаженням. Конструкційною особливістю даного футляра є його грані. на них розташована спеціальна повітряна подушка. Таке інженерне рішення допомагає редукувати навіть дуже сильні удари. Причому завдяки їм захищений телефон не тільки від падіння на кут, а й від польоту на землю плазом, адже подушки трохи виступають над фронтальною та задньою частиною пристрою. Мастхев для будь-якого власника Samsung Galaxy S23.

Deexe Gradient Color

Цей кейс є цікавим варіантом для любителів яскравих, відомих захисних аксесуарів для смартфона. Його поверхня виконана з глянсового загартованого скла, яке дуже грайливо переливається на світлі та привертає увагу оточуючих.

Однак не варто думати, що ця накладка така проста, як здається на перший погляд. Насправді в її конструкції задіяні високоякісні матеріали, включаючи спеціальний пластик та силікон. Потрібні вони тут для забезпечення протиударних властивостей і це вдається їм на всі 100%. Загартоване скло утримується на пластиковій основі – хороше рішення, якщо ви хочете, щоб воно не тріснуло після першого падіння. Силікон же використовується як матеріал для бортиків. Його пружності цілком достатньо, щоб забезпечити захист смартфону від падіння на бічні грані та кути.

Також не можна не відзначити різноманітність забарвлень даного аксесуара: стильний чорний, агресивний червоний, розмірений блакитний, екстравагантний рожевий – все це дозволить підібрати футляр під будь-який настрій та характер власника.

Це далеко не всі чохли для Samsung Galaxy S23, які ми хотіли б вам запропонувати. Заходьте на сайт Wookie.UA та знайомтесь з іншими накладками від перевірених брендів, які подарують вам ще більше задоволення від використання свого смартфона. Бажаємо гарних покупок!

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...