Реклама

🎚️ Disney показала нейромережу, яка робить акторів молодими

Čytaty latynkoju
🎚️ Disney показала нейромережу, яка робить акторів молодими
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🎚️ Disney показала нейромережу, яка робить акторів молодими
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Якщо ви раптом переймалися, що Гаррісон Форд вже занадто старий для ролі у новому фільмі про Індіану Джонса, то перейматися нема за що. Технології тепер можуть зробити актора на екрані набагато молодшим. Принаймні, візуально.

Disney показала FRAN — нейромережу, яка ледь не в реальному часі може «змінити» вік актора.

Нейромережу натренували з використанням великої бази даних, що містить пари випадково згенерованих облич різного віку. Це дозволяє не шукати тисячі зображень реальних людей різного підтвердженого віку з однаковим виразом обличчя, позою, освітленням і фоном.

На основі даних, алгоритм передбачає, в яких зонах обличчя буде проявлятися вік та додає деталі прям на відео. За словами Disney, це перший повністю автоматизований і готовий до виробництва метод рестайлінгу облич на для відео.

Щоправда, є певні обмеження для застосування цього алгоритму. Зокрема, неможливо змінити вік суттєво. Також нейромережа поки що не працює з посивінням волосся.

Тим не менш, результати все одно вражають. Автоматизація цього процесу, який раніше відбувався вручну, допоможе значно скоротити вартість виробництва блокбастерів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...