Реклама

😨 Ілон Маск, можливо, хоче звільнити більшість працівників Twitter

Čytaty latynkoju
😨 Ілон Маск, можливо, хоче звільнити більшість працівників Twitter
  1. Головна
  2. Техно
  3. 😨 Ілон Маск, можливо, хоче звільнити більшість працівників Twitter
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Угода з придбання соцмережі Ілоном Маском просувається і має добігти кінця до 28 жовтня, як визначено законом. На успішне її закриття натякає те, що компанія заморозила винагороди акціями для своїх працівників.

З огляду на це, вже поповзли чутки про те, що станеться з Twitter після того, як Ілон Маск стане повноцінним її власником. І це не потішить тих, хто там працює.

З 7500 робітників корпорації, згідно з джерелами The Washington Post, планується звільнити понад 75%. Скорочення штату планувалося і до угоди (компанія хотіла заощадити $800 млн на зарплатах), однак Маск збільшив його до «немислимих» масштабів. Настільки, що це помітять навіть користувачі, адже це може призвести до збільшення кількості хакерських атак та погіршення якості користувацької підтримки.

Також Маск хоче запровадити в компанії «криву життєздатності». Це практика, за якої керівництво розподіляє працівників на кривій від малоефективних до високоефективних та звільняє всіх, хто опиняється ліворуч на цьому графіку.

Практика є вкрай суперечливою і її введення у багатьох компаніях (серед них була і Microsoft, яка відмовилася від неї у 2013 році) призвело до погіршення ситуації з ефективністю працівників у довгостроковій перспективі.

Річ у тім, що мета Ілона Маска — подвоїти виручку компанії впродовж трьох років. Щоправда, він досі не представив жодного плану досягнення цієї мети (крім, як тепер відомо, економії на зарплатах).

В будь-якому разі, якщо угоду успішно закриють, то після 28 жовтня як на працівників, так і користувачів Twitter очікують кардинальні зміни.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...