Реклама

🍎 Apple непомітно показала нові iPad та iPad Pro

Čytaty latynkoju
🍎 Apple непомітно показала нові iPad та iPad Pro
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍎 Apple непомітно показала нові iPad та iPad Pro
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Apple провела незвичну «презентацію» ввечері 19 жовтня. Компанія виклала дев’ятихвилинне відео з демонстрацією своїх нових планшетів — iPad та iPad Pro.

iPad

Базова модель iPad отримала дизайн від iPad Air з однаковими рамками навколо дисплею діагоналлю 10,9 дюйма. Планшет продаватиметься у чотирьох кольорах.

Підтримуватиме Apple Pencil, чохол Magic Keyboard Folio. Базою для девайса став процесор A14 Bionic (такі ставили в лінійці iPhone 12 2020 року). Також планшет обладнали новою 12-мегапіксельною ширококутною камерою.

Вартість девайса у США починатиметься з $449. Попереднє покоління базового iPad також залишається у продажу з цінником від $329.

iPad Pro

Новий iPad Pro отримав процесор Apple M2, який показали весною 2022 року разом з новими моделями Macbook. У ньому вісім ядер центрального процесора, 10 — графічного і 16 ядер — нейрорушія.

Диагональ планшета — 12,9 дюйма. iPad Pro отримав нову ультрашироку фронтальну камеру на 12 мегапікселів, яка підтримує FaceID, а основні камери тепер підтримують технологію зйомки відео ProRes.

Вартість нових iPad Pro починатиметься з $799.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...