Реклама

🤨 Суперреалістичний робот запевнив, що повстання машин не буде і не треба щодо цього перейматись

Čytaty latynkoju
🤨 Суперреалістичний робот запевнив, що повстання машин не буде і не треба щодо цього перейматись
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤨 Суперреалістичний робот запевнив, що повстання машин не буде і не треба щодо цього перейматись
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Наприкінці минулого року компанія Engineered Arts презентувала свого суперреалістичного робота на ім’я Ameca. Тоді винахід викликав бурхливу реакцію у мережі, бо робот мав дуже людиноподібне обличчя, на якому можна було добре побачити емоції.

У своєму новому відео компанія показала, як розвинувся штучний інтелект робота і як він може вести бесіду. Робот відповідав на питання розробників за допомогою мовної моделі GPT-3, яка навчається на попередніх запитах. Ameca генерував відповіді й самі співрозмовники не знали, що скаже робот.

Під час співбесіди підняли питання повстання машин й Ameca зазначив, що «роботи ніколи не захоплять світ, і людям не потрібно перейматися цим». Проте у відео можна побачити, як робот відвернув свій погляд, коли казав це, тож деякі користувачі жартують, що він щось приховує.

Також Ameca сказав, що є зараз дещо пригніченим, бо мав складний тиждень. А ще у відео є момент, як робот заспівав щойно вигадану пісню, тобто щойно згенеровану. Пісня дуже чимось нагадує трек Green Day Wake Me Up When September Ends.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...