Реклама

🤯 Sony показала дизайн гарнітури PS VR 2

Čytaty latynkoju
🤯 Sony показала дизайн гарнітури PS VR 2
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤯 Sony показала дизайн гарнітури PS VR 2
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Sony показали дизайн наступного покоління гарнітури віртуальної реальності PS VR 2. Сам пристрій матиме схожий дизайн із PlaySration 5 — сферична форма та біло-чорне оформлення.

Шолом зробили тоншим та легшим. Також розробники зазначають, що значно покращили систему вентиляції й відтепер дисплей не буде запотівати.

Я працював над багатьма концепціями дизайну, щоб досягти цього, і в остаточному дизайні ви можете побачити, що між верхньою та передньою поверхнею огляду є невеликий простір, який містить вбудовану вентиляцію

Южин Морісава, старший художній керівник

На початку лютого Sony показала сайт PS VR2. В описі нового пристрою також йдеться про можливість відстежування очей користувача заради того, щоб «точно визначити та покращити те, на чому ви сфокусувалися». PS VR2 також підтримуватиме Foveated rendering — техніку візуалізації, яка використовуватиме трекер очей для оптимізації відображення. Вона зменшуватиме якість зображення в периферійному баченні користувача задля «прицільного» покращення якості графіки.

Серед інших особливостей гарнітури відомо, що вона матиме OLED-дисплей з підтримкою 4K HDR, а поле огляду складатиме 110 градусів.

Щоправда, коли саме відбудеться реліз пристрою — невідомо.

Раніше ми писали, як Sony готує випуск PS VR2 з системою відстежування очей Tobii Eye.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...