Реклама

🍏 Презентація Apple: MacBook Pro, AirPods 3 та інші новинки 

Čytaty latynkoju
🍏 Презентація Apple: MacBook Pro, AirPods 3 та інші новинки 
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍏 Презентація Apple: MacBook Pro, AirPods 3 та інші новинки 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вчора, 18 жовтня о 20:00 відбулась презентація Apple, де компанія показала нове покоління своєї продукції — навушників, ноутбуків та інших речей.

AirPods 3 

Чутки про нову модель бездротових навушників AirPods були давно, їх очікували ще на презентації у вересні. І ось осі очікування щодо нової моделі виправдались. За дизайном AirPods 3 нагадують Pro модель, але без вакуумних вставок. Також навушники не матимуть підтримку функцій прозорості та шумопоглинання, на відміну від старшої версії.

AirPods 3 мають захист від поту та вологи IPX4, оснащені спеціальною акустичною сіткою, яка захищає мікрофон від вітру під час дзвінків. Нове покоління отримає адаптивний еквалайзер, який налаштовує звучання музики під кожного користувача індивідуально.

Навушники працюють від одного заряду до шести годин, а акумулятор в футлярі забезпечить до 30 годин роботи. Зарядити навушники на годину прослуховування можна за п’ять хвилин в футлярі. Також кейс тепер отримав повноцінну підтримку MagSafe, з яким можна швидше заряджати навушники.

Читайте також: 🥶 Amazon працює над розумним холодильником, який визначатиме зміст холодильнику та пропонуватиме рецепти

Ціна на AirPods 3 становить $179.

MacBook Pro

Нове покоління ноутбуків вийде у двох версіях — на 14 і 16 дюймів. MacBook Pro не матимуть тачбару — замість нього будуть фізичні клавіші та зарядка MagSafe. Також додали HDMI порт та слот для карт пам’яті SDXC.

Найбільшою візуальною зміною ноутбуків є невеличкий острівець на дисплеї для фронтальної камери, як у смартфонах Apple. Екран тепер підтримує HDR (mini-LED) і ProMotion — змінну частоту до 120 Гц.

Швидкість SSD збільшилась до 7,4 Гб/с — в два рази більше, аніж у ноутбуків попереднього покоління.
З’явилася швидка зарядка до 50% за 30 хвилин. 14-дюймова модель може відтворювати відео до 17 годин, а 16-дюймова — до 21 години.

MacBook Pro на 14 дюймів коштуватиме від $1 999, а версія на 16 дюймів – від $2 499.

Фірмова серветка Apple

Компанія не розповідає з якого саме матеріалу зроблена фірмова серветка для очистки екранів. В описі зазначають, що серветка може швидко та якісно очистити будь-який екран продукції Apple — iPhone, iPad, Mac, Apple Watch і Pro Display XDR та багатьох інших пристроїв.

Ціна такої серветки $19.

Детальніше ознайомитись з новинками Apple можна у відео презентації:

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...