Реклама

🍏 Презентація Apple: iPhone 13, Apple Watch Series 7 та нові iPad

Čytaty latynkoju
🍏 Презентація Apple: iPhone 13, Apple Watch Series 7 та нові iPad
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍏 Презентація Apple: iPhone 13, Apple Watch Series 7 та нові iPad
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

14 вересня о 20:00 розпочалась традиційна осіння презентація нових продуктів Apple.

Компанія показала нове покоління своїх смартфонів iPhone 13, Apple Watch Series 7 та нові iPad. Розповідаємо детальніше про новинки та їхні особливості.

Коли вийде iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8 та macOS Monterey?

iOS 15, iPadOS15, watchOS 8 виходять 20 вересня.

Дата виходу macOS Monterey поки невідома.

😲 iPad та iPad mini

Нова модель базового iPad працюватиме на базі процесору A13 Bionic та матиме камеру на 12 мегапікселів з широкоформатним режимом. Фронтальна камера матиме режим Center Stage — камера динамічно фокусуватиметься на людях у кадрі: це вже представляли раніше для iPad Pro та Mac.

Екран планшету матиме підтримку функції True Tone, що налаштовуватиме яскравість в залежності від освітлення навколо. Пам’ять стартуватиме від 64 гігабайтів. Постачатиметься у двох кольорах — Space Grey та Silver.

Ціна iPad — від $329. Усі планшети постачатимуться з останньою версією операційної системи iPadOS 15.

iPad mini отримав редизайн і тепер схожий на iPad Air. Основна камера — 12 мегапікселів зі спалахом True Tone і підтримкою Smart HDR. Фронтальна камера матиме ультраширокий режим з 12 мегапікселями з підтримкою Center Stage — це може бути особливо корисним під час відеоконференцій.

Процесор — на 40% швидший, а графічне ядро — на 80% у порівнянні з попереднім поколінням mini (варто зазначити, що останній раз iPad mini оновлювали два роки тому). Також iPad mini має підтримку USB-C, Apple Pencil 2 та 5G.

Ціна на iPad mini стартує від $499.

⌚️ Apple Watch Series 7

Сьоме покоління Apple Watch отримало значно більший екран з майже тим самим розміром корпусу — цього вдалось досягти завдяки зменшенню рамок на 40%. Таким чином, аксесуари від попередніх поколінь годинника залишаться актуальними.

З більшим дисплеєм на екрані на 50% більше місця для тексту, а також вперше з’явилася повноформатна клавіатура. Набір тексту матиме інтелектуальну підтримку, яка виправлятиме одруки та помилки.

Series 7 отримає ексклюзивні циферблати, які не будуть доступні на інших моделях смартгодинників.

Загальний час роботи буде такий самий, як у попереднього покоління, але зарядка відбуватиметься на 33% швидше завдяки новому USB-кабелю.

Apple Watch Series 7 постачатиметься у п’яти кольорових версіях з алюмінію, трьох сталевих та двох титанових. Ціна стартуватиме від $399.

Apple Watch Series 3, представлений у далекому 2017 році, залишається в актуальній лінійці годинників — якщо хочете доторкнутися до світу смартгодинників бюджетно, то він стартує з $199 у США (і трошки дорожче у нас).

😱 iPhone 13, mini, Pro та Max

Цього року компанія презентувала чотири версії iPhone 13 — як і раніше. Попри те, що за чутками модель mini не мала особливого попиту, Apple все ж випустила iPhone 13 mini.

Візуально нові iPhone 13 майже нічим не відрізняються від минулого покоління смартфонів — найбільшою зміною є зменшенна фронтальна камера і, відповідно, «брова» згори екрану. Крім того, у iPhone 13 та mini дещо інше розташування камер — тепер вони знаходяться по діагоналі.

Також візуальні зміни відбулись загалом у кольоровій палітрі телефонів:

Телефони отримають новий процесор A15 Bionic, що, за словами Apple, на 40% швидше конкурентів. Крім того, iPhone 13 можуть похизуватись 4-ядерною графікою, що на 30% швидше, аніж у конкурентів.

Велике оновлення отримав камерний модуль. Тепер одна з камер має стабілізацію через рух сенсора, яку раніше представили лише на 12 Pro Max. Сенсор основної камери збільшили й тепер він отримує на 50% більше світла. Відео отримають функцію «кінематографічної зйомки» — вона динамічно змінює фокус в залежності від вмісту кадру.

Mini версія працюватиме на 1,5 години довше, аніж попереднє покоління, а базова версія iPhone 13 працює на 2,5 години довше. Пам’ять телефонів розпочинатиметься від 128 Гб. Версії на 64 Гб остаточно уходять в минуле.

Ціни на базову модель у США стартуватимуть від $799, а на mini — $699.

iPhone 13 Pro та Pro Max 

Постачатиметься у чотирьох кольорах:

Професійні версії смартфонів, як і очікувалося, отримали LTPO-екран зі змінною частотою до 120 Гц, що значно покращує досвід роботи зі смартфоном.

Також Pro та Max моделі отримали триразовий оптичний зум і більш детальні знімки в темряві. Ще варто згадати, що з основною камерою тепер можна проводити зйомку у режимі макро — навіть найменші об’єкти буде видно у найкращій якості.

Пам’ять стартуватиме від 128 гігабайтів й доходитиме до 1 терабайту. Батарея Pro моделі працюватиме на 1,5 години довше, аніж у попередньої моделі, а у Max — на 2,5 години довше. Ціни: Pro — від $999; Max — від $1099.

А що в Україні?

Офіційно українські ціни на новинки поки що не оголошені, але за практикою варто додати до американських 20-25% — це й будуть приблизні ціни на нові продукти Apple в нашій країні.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...