Реклама

⌚ Смарт-годинник Fossil Gen 6 дебютує з процесором Snapdragon Wear 4100+

Це перший гаджет на новому процесорі від Qualcomm
Čytaty latynkoju
⌚ Смарт-годинник Fossil Gen 6 дебютує з процесором Snapdragon Wear 4100+
  1. Головна
  2. Техно
  3. ⌚ Смарт-годинник Fossil Gen 6 дебютує з процесором Snapdragon Wear 4100+
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Це перший гаджет на новому процесорі від Qualcomm

Вчора Fossil оголосила про випуск наступника Gen 5 — Gen 6. Годинники Gen 6 можуть запропонувати деякі цінні оновлення для шанувальників серії. Вони перші у своїй лінійці, які отримають сенсор SpO2, що дозволяє міряти рівень кисню в крові, а також цілодобовий моніторинг серцевого ритму. У Fossil також стверджують, що можливості відстеження та аналізу сну стали ще чутливіші.

Новий годинник буде двох розмірів — 44 мм та 42 мм. Обидві версії отримають 1,28-дюймові AMOLED-дисплеї з роздільною здатністю 416 x 416 пікселів. Збоку є три кнопки управління. Годинник також має вбудовані динаміки та мікрофон, що дозволяє здійснювати дзвінки на самих годинниках.

Платформа Snapdragon Wear 4100+ обіцяє бути на 85% швидшою, ніж Wear 3100. Годинник отримав 1 ГБ оперативної пам’яті та 8 ГБ вбудованої пам’яті. Серед можливостей — Bluetooth 5 LE, GPS, NFC SE та WiFi. Також є підтримка Google Pay. З мінусів (або ні) – Fossil поставляє свої нові годинники зі старішою версією ОС – Wear OS 2, але обіцяє оновлення до Wear OS 3 наступного року.

Існують також різні спортивні режими. Годинники також є водонепроникними 3ATM. На одному заряді акумулятора працює понад 24 години при змішаному використанні.

Fossil Gen 6 поставляється у варіантах з нержавіючої сталі, коричневої шкіри, зеленого камуфляжу та золотисто-фіолетового кольору. Вартість моделі з нержавіючої сталі становить 319 доларів, а решта модельного ряду — 299 доларів.

Продажі стартують 27 вересня.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...