Реклама

🙁 Ballerina Farms: підписники «традиційної» блогерки Ханни Нілман закликають врятувати її від чоловіка

Čytaty latynkoju
Ballerina Farm
🙁 Ballerina Farms: підписники «традиційної» блогерки Ханни Нілман закликають врятувати її від чоловіка
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🙁 Ballerina Farms: підписники «традиційної» блогерки Ханни Нілман закликають врятувати її від чоловіка
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Відома американська блогерка Ханна Нілман (Ballerina Farms), яку називають так званою «традиційною дружиною», дала перше велике інтерв’ю, яке налякало її підписників.

Значимо, що Ханна Нілман вже декілька років доволі популярна серед користувачів соцмереж. Вона не лише має понад 7 млн підписників у TikTok та понад 9 млн в Instagram, а також у 2023 році вона стала «Місис Америка 2023».

Контент Нілман здебільшого розповідає про її життя на фермі в Юті зі своїм чоловіком Деніелом Нілманом, який є сином мільярдера та засновника декількох авіакомпаній Девіда Нілмана. У блозі Ханна переважно розповідає про те, як вона веде домогосподарство, виховує вісім дітей (родина Нілманів є мормонами) та готує їжу.

Крім того, Ханна Нілман вихваляла так звані «традиційні гендерні цінності», через що підписники блогерки охрестили її терміном trad wife, від терміну «традиційна дружина». Також багато шанувальників вважало, що це був образ Ханни задля успішної реклами бізнесу ферми у соцмережах.

Проте все змінилося, коли журналістка The Times Меган Аню завітала до ферми у Юті та взяла інтерв’ю у Ханни та її чоловіка. Стаття викликала обурення в мережі серед шанувальників Ballerina Farm.

Так, видання The Times повідомило, що чоловік Ханни, ймовірно, обдурив її заміжжям та став причиною чому блогерка кинула балетну школу, про яку вона мріяла (саме тому ферма має назву «Ферма балерини»). Крім того, Деніела звинуватили в аб’юзі та спробах контролювати дружину, що пересічно підтвердила журналістка, що брала інтерв’ю у Ханни.

Ось що розповідає сама журналістка про її візит на ферму в Юті:

Також з інтерв’ю стало відомо, що чоловік заборонив блогерці отримувати анестезію чи знеболюване під час пологів. Він також забороняє в домі нянь чи іншу допомогу дружині, проте в іншому місці інтерв’ю сам Деніел розповів, що блогерка інколи «настільки хворіє від виснаження, що не може встати з ліжка тиждень», проте змінювати це він не планує.

В «американській частині» мережі вже розгорнули кампанію щодо «визволення» Ханни — підписники масово закликають Ханну розлучитися з чоловіком, а також пропонують допомогу. Сама Ballerina Farm, хоч й продовжує публікувати контент, на матеріали ЗМІ чи заклики фанатів не відреагувала.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...