Реклама

Що показують відгуки про Double Case у Львові

Čytaty latynkoju
Що показують відгуки про Double Case у Львові
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. Що показують відгуки про Double Case у Львові
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Дабл Кейс — це представництво міжнародної Академії трейдингу у Львові, в якій вже багато років навчають майстерності торгівлі на фондовому, валютному та інших ринках. Найголовнішою особливістю  Академії є повноцінна підготовка кваліфікованих трейдерів з нуля.

Курси трейдингу у Львові вирізняються такими перевагами:

  • Зручністю сприйняття. Складний навчальний матеріал надається в зрозумілій формі.
  • Цінова доступність. Вартість практичного курсу буде по кишені майже кожному бажаючому.
  • Комфортом. Заняття відбуваються у сучасних офісах, в зручний час і у невеликих групах до 10 осіб.
  • Практичним досвідом. Обов’язковою частиною навчального курсу є постійні практичні заняття з викладачами Академії.  Всі студенти отримують у своєму особистому кабінеті демо-рахунок для засвоєння біржових інструментів та опанування навичок торгівлі на фондовому ринку, валютному та інших ринках.
  • Універсальність. На заняттях в академії учні вивчають всю базову теорію трейдингу, основні терміни та інструменти ведення біржової торгівлі, формують власну стратегію торгів, аналізують помилки.

Академія біржової торгівлі у Львові (відгуки про Дабл Кейс тут) готує кваліфікованих трейдерів із нуля. Проте, щоб освоїти таку перспективну та затребувану професію, доведеться витратити від кількох тижнів до кількох місяців навчання. Все індивідуально і залежить від мотивації та технічних навичок конкретного учня.

Чому варто проходити навчання

Дабл Кейс – Львів пропонує практичні заняття під наглядом досвідчених викладачів. Це ідеальний варіант для всіх трейдерів-початківців і для тих, хто хоче підвищити власну кваліфікацію.

На курсах від академії Дабл Кейс трейдери-початківці вибирають нішу, ставлять конкретну мету, визначають завдання для досягнення мети, діють, аналізують допущені помилки. Найголовніше – кожне завдання для ліквідної торгівлі на ринку ставиться з урахуванням реального часу, за який воно може бути досягнуте. Все розбирається і обговорюється з викладачем.

Дабл Кейс – це Міжнародна Академія трейдингу, яка належить до сегменту навчальних закладів, які спеціалізуються на підготовці дійсно кваліфікованих трейдерів. Тут кожен учень співставляє дані за різними ознаками, систематизує інформацію, вчиться прогнозувати ціни та рівні зростання цін.

Після проходження курсу, такі терміни, як продажі акцій, тактики блокувань або свічкові комбінації стають простими і зрозумілими. Більшість студентів академії трейдингу починають  торгувати з прибутком вже після перших 2-3 місяців занять.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...