Реклама

🏄🏼‍♂️ На Олімпійських іграх ввели нові дисципліни: брейкданс, скейтбординг, серфінг та інші

Нововведення вже будуть на літніх Олімпійських іграх 2024 року у Парижі.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🏄🏼‍♂️ На Олімпійських іграх ввели нові дисципліни: брейкданс, скейтбординг, серфінг та інші
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🏄🏼‍♂️ На Олімпійських іграх ввели нові дисципліни: брейкданс, скейтбординг, серфінг та інші
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Нововведення вже будуть на літніх Олімпійських іграх 2024 року у Парижі.

Олімпійські ігри та нововведення

Міжнародний олімпійський комітет додав до програми Олімпійських ігор одразу декілька нових видів спорту: скейтбординг, спортивне скелелазіння, серфінг та брейк-данс.

У комітеті пояснили своє рішення тим, що ці види спорту є дуже популярними та цікавими для молоді, тож це дозволить розширити авдиторію змагань.

Також додали гендерну квоту для учасників — Олімпійські ігри 2024 року у Парижі матимуть рівну кількість як чоловіків, так і жінок (50% на 50%).

Завдяки цій програмі ми зробимо Олімпійські ігри в Парижі 2024 року придатними для посткоронавірусного світу. Ми ще більше знижуємо вартість і складність проведення ігор. Хоча ми доб'ємося гендерної рівності вже на майбутніх Олімпійських іграх у Токіо 2020 року, ми вперше в історії Олімпійських ігор побачимо участь такої ж кількості спортсменок, що і спортсменів. Також велика увага приділяється молоді

Томас Бах, Президент МОК
Читайте також: 🏒 Андрій Міхнов: Якщо довго думати про поразку, можна з’їхати з глузду

Втім, зменшили загальну кількість людей, які можуть брати участь. Відтепер квоти дозволяють загалом 10 500 людей — це на 592 людини менше, аніж буде на зимовій Олімпіаді в Токіо 2021 року.

Крім того, зменшили кількість заходів — з 339 до 329. А через регулярні скандали через допінг у боксі та важкій атлетиці зменшили квоти для учасників. У МОК також повідомили, що важка атлетика в програмі літньої Олімпіади 2024 рік залишається «предметом постійного перегляду».

Ми писали, як

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...