Реклама

Великі трейдери переміщують капітали з біткоїна в альткоїни

Čytaty latynkoju
Великі трейдери переміщують капітали з біткоїна в альткоїни
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Великі трейдери переміщують капітали з біткоїна в альткоїни
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Згідно з даними аналітичної платформи Santiment, відкритий інтерес (OI) на біткоїні знижується на фоні незначного падіння його ціни на 2,2% станом на 26 серпня. Це спричинило суттєвіше зниження OI на 7,5%, тоді як відкритий інтерес на Ethereum та Solana залишається майже незмінним — пише наш телеграм-канал Na chasi Crypto.

Це може свідчити про те, що трейдери знижують ризики, переміщуючи капітал в альткоїни з метою отримання вищих прибутків, враховуючи їх потенціал після нещодавнього ринкового падіння. 

«Ринкові настрої: значне падіння відкритого інтересу до BTC у порівнянні з меншими активами може вказувати на те, що трейдери вважають, що відновлення в серпні добігає кінця й  намагаються продати актив на піку (це також підтверджується іншими даними платформи)» — зазначили у Santiment.

Відкритий інтерес (OI) — це показник, що відображає загальну кількість активних, але ще не завершених контрактів або позицій на ф’ючерсах чи опціонах. Він використовується для оцінки рівня активності та ліквідності на ринку. Чим більше відкритий інтерес, тим вищий рівень участі трейдерів у ринку, що може свідчити про зростаючу зацікавленість або рух у певному напрямку.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: Na chasi / Crypto, щоб бути у курсі останніх новин та дізнаватися більше про можливості заробітку на крипторинку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...