Реклама

🎥 Кіноадаптація ігор GTA «ніколи не мала сенсу» раніше — Ден Гаузер

Čytaty latynkoju
🎥 Кіноадаптація ігор GTA «ніколи не мала сенсу» раніше — Ден Гаузер
  1. Головна
  2. Новини
  3. 🎥 Кіноадаптація ігор GTA «ніколи не мала сенсу» раніше — Ден Гаузер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Співзасновник та колишній головний сценарист Rockstar Ден Гаузер розповів, що кіноадаптація серії ігор Grand Theft Auto ніколи не мала сенсу — особливо з економічної точки зору.

У своєму новому інтерв’ю для the Ankler колишній лідер Rockstar поділився думками з приводу того, чому свого часу компанія не розглядала можливості розширення своїх франшиз за межами ігор. Тут варто відзначити, що Гаузер нещодавно відкрив власну Absurd Ventures, яка навпаки є трансмедійною компанією, яка хоче створювати нові франшизи у межах ігор, кіно та ін.

Гаузер відзначає, що хоча й були численні розмови про те, щоб перетворити GTA, чи Red Dead Redemption, на фільм, але раніше у цьому в Rockstar не вбачали жодного сенсу.

Він відзначає, на той час він вважав, що «ні, те, що ви описали, — це коли ви знімаєте фільм, а ми не маємо контролю і беремо на себе величезний ризик, за який, зрештою, розплачуватимемося чимось, що належить нам».

Гаузер додає, що Rockstar не готова була жертвувати власною «багатомільярдною інтелектуальною власністю» та віддавати її комусь іншому. У цьому випадку економіка грала проти них, адже розплачуватися довелося б своїм іменем. Тому «ризик ніколи не мав сенсу», адже «у ті часи вважалося, що ігри створюють неякісні фільми».

Однак зараз Гаузер вважає, що часи змінилися і саме тому він у Absurd Ventures об’єднує свої сили з іншими ветеранами Rockstar, Майком Ансвортом та Лазло Джонсом, для побудови нового типу компанії зосередженої на розвагах. Наразі вони вибудовують потенційно великі франшизи через дешевші формати, такі як аудіокниги та графічні романи.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...