Реклама

🤨 Disney розглядає Дуа Ліпу на роль у кіноадаптації мультфільму «Геркулес»

Čytaty latynkoju
🤨 Disney розглядає Дуа Ліпу на роль у кіноадаптації мультфільму «Геркулес»
  1. Головна
  2. Новини
  3. 🤨 Disney розглядає Дуа Ліпу на роль у кіноадаптації мультфільму «Геркулес»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ще у 2020 році почали з’являтися перші повідомлення про те, що у Disney планують розширювати лінійку кіноадаптацій власних мультфільмів. Тоді відзначалося, що компанія розпочала виробництво стрічки «Геркулес», яка б стала кіноремейком мультика 1997 року.

З того часу фільм мав не багато офіційних оновлень. Відомо, що можливим режисером стрічки стане Гай Річі, який уже має досвід адаптації мультфільмів Disney зі своїм «Аладдіном». Чи до прикладу продюсер фільму Джо Руссо відзначав, що ремейк буде вірним оригінальному мультфільму.

Наразі ж інсайдер Скайлар Шулер, який спеціалізується на новинах та внутрішній кухні Disney відзначає, що у компанії на одну з головних ролей розглядають популярну співачку Дуа Ліпу. За його словами наразі у студії це є один з варіантів для ролі Меґ або Меґари.

Звісно, що цю інформацію варто сприймати з дрібкою солі. Однак це не було б чимось дивним, адже невдовзі на Disney+ має вийти стрічка, яку спродюсувала Дуа Ліпа. Це має бути документальний фільм про Камден — один з районів Лондона з якого походять багато популярних музикантів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...