Реклама

😈 Diablo IV отримала перший патч — все про баланс класів

Čytaty latynkoju
😈 Diablo IV отримала перший патч — все про баланс класів
  1. Головна
  2. Новини
  3. 😈 Diablo IV отримала перший патч — все про баланс класів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Сьогодні відбувся реліз Diablo IV (звичайно окрім тих хто замовив Ultimate видання і грає уже з 2 червня) і гра вже встигла отримати свій перший великий патч. Він в основному стосується збалансування п’яти стартових класів, які гравці можуть обрати, щоб знищити Ліліт та врятувати Санктуарій.

Blizzard поділилася примітками до патчу та деякими міркуваннями щодо змін у своєму блозі, а також повідомила, що команда в основному задоволена тим, на якому етапі перебувають персонажі на цю мить. Однак команда знає, що «завжди є місце для вдосконалення». З цією метою вона виділила три категорії, на які поділяються ці зміни:

  1. «Хоча ми хочемо, щоб гравці відчували і були по-справжньому сильними, деякі білди класів виходять за рамки розумного для здоров’я гри, тому ми зменшуємо їхню ефективність. Наприклад, ми намагаємося уникати ситуацій, коли гравці можуть витримувати невиправдано велику кількість пошкоджень протягом тривалого часу, тому що це занадто сильно спотворює наше бачення того, яким повинен бути бій у Diablo IV»
  2. «Деякі навички та білди не настільки ефективні, як нам хотілося б, тому ми витісняємо деякі баффи, щоб збільшити їхню силу»
  3. «Paragon Glyphs наразі дають занадто багато сили гравцеві, тому ми зменшуємо їхню загальну ефективність. (це предмети, які ви починаєте отримувати, як тільки досягаєте 50-го рівня і перебуваєте принаймні на рівні World Tier 3)»

Blizzard також розуміє, що «баланс класів — це подорож, а не пункт призначення», тому важливо зазначити, що в майбутньому нас чекає ще більше змін у балансуванні. Blizzard сподівається, що вони зроблять білди класів «веселими, потужними та конкурентоспроможними в межах розумного».

Що стосується цього конкретного патчу, то деякі з його змін включають зменшення шкоди від Challenging Shout Варвара з 4% до 2%, збільшення шкоди від Lightning Storm Друїда з 32% до 40%, збільшення шкоди від Army of the Dead Некроманта з 30% до 45% і скорочення її перезаряджання з 90 до 70 секунд. Існує ще багато інших змін про які ви можете дізнатися за посиланням.

Нагадаємо, що раніше стали відомі оцінки гри.

Також після останньої бети Diablo IV гравці створили «елітний трофейний клуб».

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...