Реклама

💳 monobank оголосив про початок випуску платинових карток без реквізитів

Окрім того, що картки будуть без реквізитів, вони також будуть платиновими від платіжних систем Visa Infinite і MasterCard World Elite.
Čytaty latynkoju
💳 monobank оголосив про початок випуску платинових карток без реквізитів
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 💳 monobank оголосив про початок випуску платинових карток без реквізитів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Окрім того, що картки будуть без реквізитів, вони також будуть платиновими від платіжних систем Visa Infinite і MasterCard World Elite.

monobank оголосив, що розпочинає випуск перших у Європі (за інформацією від Visa і Mastercard) карток без номера, CVV2 та терміну дії.

За словами співзасновника банку Олега Гороховського, попередньо бета-версія мала вийти наступного тижня, але плани змінилися.

Окрім того, що картки будуть без реквізитів, вони також будуть платиновими від платіжних систем Visa Infinite та MasterCard World Elite.

Бонуси

Доступ без обмежень у бізнес-зали в 450 аеропортах за програмою Lounge Key, Fast line та бізнес-зали MasterCard, консьєрж, виділена підтримка monobank та інші привілеї.

Також власники цих карт можуть обрати, яку програму лояльності вони вважають за краще, класичний кешбек або накопичення миль з розрахунку 15 миль за 1000 грн витрат за карткою без обмеження по сумі. Милі можна витратити на квитки будь-якої авіакомпанії.

Для власників платинових карток реалізовано безкоштовне зняття власних коштів за кордоном до 5000 грн на місяць за будь-якою карткою, зниження відсотку за користування кредитним лімітом та більш вигідний тариф на зняття готівки в рахунок кредитних коштів.

/?q=monobank&epa=SEARCH_BOX

Дизайн

Картки доступні у трьох кольорах: чорний, рожевий та сталевий.

Клієнту в додатку доступні обидві карти, які додаються в гаманці Apple Pay і Google Pay.

Випуск однієї фізичної картки та однієї віртуальної коштуватиме 500 грн та обслуговування 250 грн на місяць. Якщо клієнт хотітиме два фізичних пластика, то обслуговування коштуватиме 300 грн. Другий фізичний пластик випускається безкоштовно.

Сьогодні в бету виходить версія на Android, у понеділок вона стане доступна для всіх власників Android. iOS вийде в бету в понеділок, а для всіх за кілька днів.

Читайте також про те, що monobank додав? monobank додав розділ «Нагороди» за активне користування – анімовані картинки з котиком розділ «Нагороди» за активне користування – анімовані картинки з котиком.

Share
Написати коментар
loading...