Реклама

👻 «Вартові» / Watchmen від HBO — дивіться перший трейлер серіалу

Довгоочікуваний серіал за легендарним коміксом DC Watchmen / «Вартові» вийде восени. Дивіться перше відео.
Čytaty latynkoju
👻 «Вартові» / Watchmen від HBO — дивіться перший трейлер серіалу
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 👻 «Вартові» / Watchmen від HBO — дивіться перший трейлер серіалу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Довгоочікуваний серіал за легендарним коміксом DC Watchmen / «Вартові» вийде восени. Дивіться перше відео.

Серіал базується на культовій графічній новелі Алана Мура та Дейва Ґіббонса «Вартові» / Watchmen, але є не екранізацією, а іншою історією.

watchmen вартові

Режисером серіалу став Деймон Лінделоф відомий як співавтор знаменитого серіалу Lost / «Загублені», а також сценарист фільму «Прометей» Рідлі Скотта. В ролях Регіна Кінг («Залишені», «Теорія Великого Вибуху»), Дон Джонсон («Джанго Вільний»), Тім Блейк Нельсон («Балада Бастера Скраґза») та інші. Прем’єра серіалу запланована на осінь 2019 року.

Комікс «Вартові»

«Вартові» / Watchmen вийшли у вигляді 12 випусків коміксу, згодом об’єднаних у графічну новелу. Дія «Вартових» в оригінальній графічній новелі відбувається у 80-х роках США, в альтернативній реальності. У цьому світі супергерої допомогли США виграти війну у В’єтнамі. Проте, незабаром вони опиняються поза законом.

На порозі — ядерна війна з СРСР, а одного з супергероїв загадковим чином вбивають. Сюжет побудований навколо розслідування цього вбивства.

Екранізація

Десять років тому, у 2009, в прокат вийшов фільм «Хранителі» режисера Зака Снайдера. Сценарій фільму базувався на сюжеті графічної новели, але мав низку відмінностей. Автор коміксу Алан Мур тоді заявив, що не підтримає жодної з екранізацій новели.

Фільм прохолодно зустріли критики, але він набув статуса культового серед багатьох фанів коміксів DC.

А що буде в серіалі?

За словами шоураннера серіалу Деймона Лінделофа, серіал не повторюватиме сюжет графічної новели чи екранізації, але також не стане його продовженням.

У нас немає бажання «адаптувати» дванадцять випусків, створених паном Муром і паном Ґіббонсом тридцять років тому. Ці випуски є священними, і вони не будуть ані переосмисленням, ані відтворенням, ані перезавантаженням.

Деймон Лінделоф, шоураннер «Вартових»

Це він написав у своєму п’ятисторінковому зверненні до фанів в Instagram.

?utm_source=ig_embed

Нагадаємо, раніше ми писали про серіал «Чорнобиль» від HBO, який можна подивитися в Україні.

Share
Написати коментар
loading...