Реклама

Компанії Tesla дозволили продавати Model 3 в Євросоюзі

Компанія Tesla отримала дозвіл від голландського управління транспортних засобів (RDW) на продаж своїх автомобілів Tesla Model 3 на території Євросоюзу, пише Bloomberg
Čytaty latynkoju
Компанії Tesla дозволили продавати Model 3 в Євросоюзі
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Компанії Tesla дозволили продавати Model 3 в Євросоюзі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Компанія Tesla отримала дозвіл від голландського управління транспортних засобів (RDW) на продаж своїх автомобілів Tesla Model 3 на території Євросоюзу, пише Bloomberg

Tesla Model 3 стала найбільш продаваним авто преміум-класу в США в 2018 році, випередивши такі моделі, як Audi Q5 і BMW 3 Series. Компанії дозволили продавати електрокари цієї моделі в Євросоюзі.

Що відомо про поставку

Електрокари версії Long Range з акумуляторною батареєю середньої дальності продаватимуть в Євросоюзі вже в лютому 2019 року. Вони можуть проїхати на одній зарядці 500 км і коштують від $ 49 тис. Це така сама модель авто, яку вперше продали в США.

Європейський ринок вкрай важливий для Tesla, оскільки він орієнтується на те, що головний виконавчий директор Елон Маск назвав «дуже складною» дорогою попереду. Компанія скорочує кількість робочих місць, щоб з вигодою пропонувати більш дешевші версії Model 3, першого автомобіля Tesla, призначеного для масового ринку. Маск зазначив, що продажі седана в Європі і Китаї є головною причиною, по якій його не турбує можлива невдача, викликана скороченням федерального податкового кредиту США до 3750 доларів США на придбання Tesla станом на 1 січня.

Як прогнозує видання, з Tesla Model 3 у компанії також з’явилася можливість розширити свою дільність на ринок автомобілів преміум-класу, в якому домінують німецькі BMW AG, що належать Daimler AG Mercedes-Benz і Audi Volkswagen AG. В листі акціонеру компанія повідомила, що європейський ринок седанів преміум-класу середнього розміру більш ніж в два рази переважає той же сегмент в США.

До речі, Tesla офіційно дозволилаTesla дозволила замовляти електромобілі в Україну замовляти електромобілі з безпосереднім доставленням в Україну. Остання потрапила до переліку країн, громадяни яких можуть офіційно замовляти Tesla Model 3. Також компанія оголосилаУ Tesla оголосили про зниження цін на авто про зниження цін на всі свої моделі автомобілів на $2 тис.

Share
Написати коментар
loading...