Реклама

Стало відомо, який електромобіль найкраще продається у Європі

Електромобіль від Nissan став найпопулярнішим серед європейських покупців за обсягами постачання та купівлі моделей цього виробника на ринку
Čytaty latynkoju
Стало відомо, який електромобіль найкраще продається у Європі
  1. Головна
  2. Новини
  3. Стало відомо, який електромобіль найкраще продається у Європі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Електромобіль від Nissan став найпопулярнішим серед європейських покупців за обсягами постачання та купівлі моделей цього виробника на ринку

Оновлений Nissan Leaf став найбільш продаваним електромобілем в Європі в I півріччі 2018 року зі результатом 18 тис проданих власникам автомобілів і 37 тис попередніх замовлень. При цьому за той же період в США продали всього 6 тис екземплярів цієї моделі. Про це інформує ITC.

Що варто знати про показники, які має цей електромобіль на ринку

За офіційними даними, в період з січня по червень 2018 року в Європі було поставлено на облік понад 18 тис електромобілів Nissan Leaf. При цьому кількість попередніх замовлень, виконаних із жовтня 2017 року, вже перевищила 37 тисяч. Свій новий електромобіль поки отримав лише кожен другий замовник.

Таким чином виробник поки не може задовольнити попит на дану модель в Європі. Це свідчить як про її високу популярність, так і не найвищі темпи виробництва. Разом з тим тільки за останній місяць було відвантажено 6 тис екземплярів цього електромобіля.

Цікаво, що європейський ринок помітно активніше відгукнувся на нову модель. Тим часом у США Nissan Leaf з показником 6 ти проданих автівок посідає лише 5 сходинку в рейтингу продажів після всіх трьох моделей Tesla (Model S, Model X, Model 3) і Chevy Bolt EV. В цілому концерн Nissan-Renault домінує на європейському ринку електромобілів, адже має не тільки Nissan Leaf, а й досить популярну модель Renault Zoe.

Раніше ми розповідали«Євробляха» чи вживаний електромобіль — і що не так з обома варіантами, чому купівля вживаного електромобіля вигідніша за придбання «євроблях».

Share
Написати коментар
loading...