Реклама

У Facebook запрацювала нова функція розпізнавання облич

Facebook навчився попереджати користувачів у разі публікації їхніх фото без дозволу
Čytaty latynkoju
У Facebook запрацювала нова функція розпізнавання облич
  1. Головна
  2. Новини
  3. У Facebook запрацювала нова функція розпізнавання облич
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Facebook навчився попереджати користувачів у разі публікації їхніх фото без дозволу

Завдяки системі розпізнавання облич для цього не буде потрібно, щоб людину позначали на знімку. До цього алгоритм у Facebook тільки пропонував позначити друзів під час публікації фотографії.

Як працюватиме нова функція на Facebook

Після отримання повідомлення користувач зможе позначити себе на фото або поскаржитися, якщо він не хоче, щоб цей знімок з’являвся на Facebook. Соцмережа не зможе сповістити про публікацію фотографії, якщо сторінка захищена налаштуваннями приватності і закрита для користувачів не зі списку друзів. Функцію з розпізнавання обличчя можна буде вимкнути в налаштуваннях. Соцмережа також має намір боротися із самозванцями: користувач отримає повідомлення, якщо хтось поставив його фото на аватарку.

Крім того, соцмережа буде використовувати розпізнавання облич для створення тексту на основі фотографії — це необхідно зі слабким зором або сліпим користувачам, які не можуть самі побачити знімок. Обидві функції почали роботу з 19 грудня в більшості країн світу, окрім Євросоюзу і Канади, де поки не запустили алгоритм розпізнавання облич через закони про конфіденційність.

Нагадаємо, що Facebook запустивFacebook запустив дитячий Messenger дитячий Messenger: за допомогою додатку батьки можуть «лагідно» контролювати своїх дітлахів.

Share
Написати коментар
loading...