Реклама

👀 На YouTube в США тимчасово зникли популярні пісні

Čytaty latynkoju
👀 На YouTube в США тимчасово зникли популярні пісні
  1. Головна
  2. Музика
  3. 👀 На YouTube в США тимчасово зникли популярні пісні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

YouTube веде переговори щодо нової угоди з SESAC, яка володіє правами на понад 1 млн пісень. Через це на платформі тимчасово зникли деякі популярні композиції та кліпи.

Товариство європейських сценічних авторів і композиторів (SESAC) є одним з найстарших правовласників музики у США, яка працює з понад 30 тис. музикантів і має в каталозі понад 1 млн пісень.

Наразі YouTube та SESAC провели перші переговори щодо поновлення угоди про ліцензування, але вони не досягли успіху — в США зникли пісні Адель, Кендріка Ламара, Брітні Спірс, Green Day та інших популярних виконавців.

Видання The Verge отримало коментар від представників YouTube, в якому вони зазначили, що компанія все ще проводить переговори з правовласником і сподівається, що пісні повернуться на платформу «якомога швидше», проте приблизних термінів у компанії не озвучили.

Нагадаємо, схожа проблема цього року спіткала TikTok, який не зміг поновити угоду про ліцензування з лейблом UMG, через що з платформи зникла третина популярних пісень. Як закінчилася сварка між двома компаніями — читайте за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...