Реклама

🎸 The Cure випустив сингл Alone та повідомив дату релізу нового альбому

Čytaty latynkoju
youtube.com
🎸 The Cure випустив сингл Alone та повідомив дату релізу нового альбому
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎸 The Cure випустив сингл Alone та повідомив дату релізу нового альбому
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Для фанатів The Cure період довгого очікування на нову музику від гурт нарешті завершився, адже музиканти поділилися першим синглом зі свого майбутнього альбому.

Нова композиція з назвою Alone це доволі довгий епічний трек, який натякає нам на те, що варто очікувати від платівки Songs Of A Lost World.

Це трек, який відкрив альбом; як тільки ми записали цей музичний фрагмент, я зрозумів, що це буде пісня-відкриття, і я відчув, як весь альбом опинився у фокусі уваги.

Я довго намагався знайти правильний вступний рядок для правильної вступної пісні, працюючи з простою ідеєю «бути самотнім», але мене не покидало відчуття, що я вже знаю, яким має бути вступний рядок.

Роберт Сміт

Водночас окрім релізу синглу у The Cure нарешті оголосили й дату виходу Songs Of A Lost World. Новий альбом гурту залишилося очікувати зовсім трохи, адже він вийде уже 1 листопада. Тоді будуть доступні для прослуховування усі вісім нових треків.

Нагадаємо, що останній лонгплей гурту виходив ще аж у 2008 році, а робота над новим матеріалом розпочалася ще у 2019 році.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...