Реклама

👀 Леді Гага натякає на нову музику завдяки рекламі на білбордах

Čytaty latynkoju
👀 Леді Гага натякає на нову музику завдяки рекламі на білбордах
  1. Головна
  2. Музика
  3. 👀 Леді Гага натякає на нову музику завдяки рекламі на білбордах
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

В США почала активно з’являтися реклама загадкового проєкту, який пов’язують з Леді Гагою та її майбутнім альбомом.

Зазначимо, новини про те, що співачка готує альбом LG7, з’являлися протягом цього року: спочатку через її публікації в Instagram, пізніше — через тизер майбутнього альбому фанатам у Парижі.

Тепер, схоже, альбом вже записаний й розпочалася стадія маркетингу. Так, в Нью-Йорку та Лос-Анджелесі почали з’являтися загадкові білборди з надписом: «LG six five», в інших місцях «LG 6.5».

?

Разом з тим, в соцмережах самої співачки з’явився новий уривок з неопублікованої раніше пісні, а також різні промо зображення з надписом: «Все ще не жовтень».

 

Наразі важко сказати, чи це буде новий проєкт LG6.5, що вийде перед альбом LG7, чи це нова назва однієї довгоочікуваної платівки. В будь-якому разі, схоже, саме у жовтні з’являться вже конкретні анонси.

Нагадаємо, що останній альбом співачки — Chromatica — вийшов у 2020 році. Водночас сама Гага наразі більше приділяє уваги кінематографа. Так, цього року вийде фільм Тодда Філліпса «Джокер: Божевілля на двох», в якому Леді Гага зіграє Гарлі Квінн та до ролі якої вона дуже серйозно підготувалася.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...