Реклама

🎧 «Океан Ельзи» представив перший сингл «Мукачево» зі свого десятого українського альбому — слухайте

Čytaty latynkoju
🎧 «Океан Ельзи» представив перший сингл «Мукачево» зі свого десятого українського альбому — слухайте
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎧 «Океан Ельзи» представив перший сингл «Мукачево» зі свого десятого українського альбому — слухайте
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Культовий український гурт «Океан Ельзи» презентував перший сингл зі свого десятого українського альбому. Нова композиція отримала назву «Мукачево» і нижче ви уже можете послухати її та переглянути анімований кліп.

Святослав Вакарчук про нову пісню відзначає, що вона була написана на тому етапі життя, коли приходить усвідомлення «ким ти насправді є:

«Мукачево» — дуже дорога і, без перебільшення, особлива пісня для мене. Вона про межу між «бути» і «здаватись», між чужою вигадкою і твоєю реальністю, між тим, яким тебе малюють інші і тим, ким ти, насправді, був і є.

І хоча ця пісня звучить як автобіографічна, вона — про всіх нас. Слухаючи її, кожен може знайти себе, згадати чи усвідомити свої «мукачево», «львів» чи «поділ».

(…)

Я маю прохання до тих, кого знайде ця пісня: не просто слухайте, а почуйте, відчуйте, і, зрештою, зустріньтесь з тим хлопчиком чи дівчинкою, з тим підлітком, з тим юнаком чи дівчиною всередині себе і запитайте: «ким ти був? ким ти є? тобі й досі «болить»?.

Відзначимо, що наразі невідома дата виходу десятого українського альбому «Океану Ельзи», а аткож невідома й ого назва.

Водночас з найближчих релізів від гурту нас очікує перший англомовний альбом Lighthouse, який вийде 11 жовтня 2024 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...