Реклама

😁 «Я люблю Тейлор Свіфт»: світові зірки долучилися до флешмобу, щоб позлити Трампа

Čytaty latynkoju
😁 «Я люблю Тейлор Свіфт»: світові зірки долучилися до флешмобу, щоб позлити Трампа
  1. Головна
  2. Музика
  3. 😁 «Я люблю Тейлор Свіфт»: світові зірки долучилися до флешмобу, щоб позлити Трампа
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Стівен Кінг, Марк Гемілл та інші зірки почали зізнаватися в почуттях до Тейлор Свіфт — у відповідь на вислів Дональда Трампа про те, що він «ненавидить» співачку.

Так, кандидат в президенти США потрапив у черговий скандал, коли 15 вересня написав у власній соцмережі Truth Social лаконічне: «Я ненавиджу Тейлор Свіфт». Ймовірно, це стало реакцією політика на раніший пост Свіфт про те, що на цих виборах вона підтримає Камалу Гарріс.

Звісно, пост Трампа став вірусним. І поки сама співачка не прокоментувала такий напад у свій бік, за неї вирішили «заступитися» інші відомі особистості.

Зокрема, в почуттях зізнався письменник Стівен Кінг, зазначивши, що «її музика робить його щасливим».

Також до флешмобу, які започаткували «Свіфтіз», долучився й актор Марк Гемілл. Він залишив лаконічний гештег під дописом про те, що «справжні чоловіки цінують талант Тейлор».

Своїми почуттями поділився й один з учасників культового реп-гурту Public Enemy Flavor Flav, який не лише любить Тейлор Свіфт, а ще і є «королем Свіфтіз».

Останніми днями на підтримку Свіфт також виступили дочка Діка Чейні Ліз Чейні, актор Вільям Болдуїн, Стіві Нікс з Fleetwood Mac та чисельні шанувальники співачки.

Раніше ми розповідали, що в Німеччині тимчасово перейменували місто на честь Тейлор Свіфт.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...