Реклама

😯 Linkin Park повертається з новим складом — анонсовано новий альбом та уже є перший сингл

Čytaty latynkoju
youtube.com
😯 Linkin Park повертається з новим складом — анонсовано новий альбом та уже є перший сингл
  1. Головна
  2. Музика
  3. 😯 Linkin Park повертається з новим складом — анонсовано новий альбом та уже є перший сингл
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Культовий для багатьох шанувальників важкої музики гурт Linkin Park оголосив про своє повернення та презентував новий склад, а також анонсував новий альбом.

Весь минулий тиждень гурт вів трансляцію з відліком часу, який дійшов свого кінця і в результаті ми можемо тепер переглянути перший живий виступ Linkin Park за довгий час.

У відео можна почути класику гурту, а також й новий сингл The Emptiness Machine, який стане частиною нового альбому. Новою вокалісткою Linkin Park стала Емілі Армстронг з Dead Sara. Також гурт отримав й нового ударника — Коліна Бріттена.

Кліп на новий сингл можна переглянути нижче.

Окрім синглу на фанатів гурту також очікує й новий альбом — From Zero. Реліз платівки відбудеться 15 листопада і про неї засновник Linkin Park Майк Шинода говорить наступне:

До Linkin Park нашою першою назвою була Xero. Назва альбому відсилає як до цього скромного початку, так і до подорожі, яку ми зараз проходимо. У звуковому та емоційному плані він про минуле, теперішнє і майбутнє — з нашим фірмовим звучанням, але новим і сповненим життям. Він був створений з глибокою вдячністю нашим новим і давнім колегам по групі, нашим друзям, сім'ї та шанувальникам. Ми пишаємося тим, чим став Linkin Park за ці роки, і з нетерпінням чекаємо на майбутню подорож.

Також напередодні виходу альбому гурт відправиться у невеличкий світовий тур.

Нагадаємо, що Linkin Park припинив свою діяльність у 2017 році у звʼязку зі смертю свого вокаліста Честера Беннігтона, яка сколихнула індустрію. Музикант наклав на себе руки 20 липня 2017 року — в день народження Кріса Корнелла, який теж незадовго до цього покінчив із життям.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...