Реклама

🎧 Гурт «Океан Ельзи» випустив оновлений трек «Той день» за участі YAKTAK, KOLA, SHUMEI та Jerry Heil

Čytaty latynkoju
🎧 Гурт «Океан Ельзи» випустив оновлений трек «Той день» за участі YAKTAK, KOLA, SHUMEI та Jerry Heil
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎧 Гурт «Океан Ельзи» випустив оновлений трек «Той день» за участі YAKTAK, KOLA, SHUMEI та Jerry Heil
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Через 24 роки після першого релізу, трек «Той день» гурту «Океан Ельзи» отримав нову версію за участі різних українських музикантів.

Разом з оновленим синглом на YouTube відбулася прем’єра музичного відео, режисером якого став Юрій Катинський. У розширеній версії пісні взяли участь KOLA, Jerry Heil, YAKTAK, SHUMEI.

Через 24 роки після релізу на культовому альбомі «Янанебібув», пісня отримала нове звучання, емоцію та, найголовніше, нове значення. В ній — спільне, одне на всіх бажання та переконання українців — наш Той День обов'язково настане!

Океан Ельзи

За словами лідера ОЕ Святослава Вакарчука, при виборі саме цих артистів вони орієнтувалися на певний критерій. 

Було бажання заспівати з тими виконавцями, які в буквальному сенсі народилися або в часи, коли створювався Океан Ельзи, або після того, тобто є ровесниками групи. Впевнений, що більш важливо, що всі вони обдаровані люди, які відчувають музику. Кожен з них має свій абсолютно беззаперечний талант. З ними було насправді легко працювати і це була справжня творча колаборація.

Зазначимо, що 12 жовтня «Океану Ельзи» виповнюється 30 років, тому на цей день музиканти виступлять з концертом у столичному Палаці спорту. Святковий концерт отримав назву «Океан Ельзи. 30 років – Той день!».

Раніше ми розповідали, що «Океан Ельзи» та Kola випустили пісню «Коли ми двоє».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...