Реклама

👀 Відео дня: Леді Гага «затизерила» майбутній альбом LG7 фанатам у Парижі

Čytaty latynkoju
youtube.com
👀 Відео дня: Леді Гага «затизерила» майбутній альбом LG7 фанатам у Парижі
  1. Головна
  2. Музика
  3. 👀 Відео дня: Леді Гага «затизерила» майбутній альбом LG7 фанатам у Парижі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Леді Гага уже доволі довгий час натякає своїм шанувальникам про те, що вона активно працює над новим альбомом. Нещодавно у Парижі вона вирішила дати можливість своїм фанатам почути уривки кількох нових композицій з майбутньої платівки LG7.

Нагадаємо, що у Франції Гага перебуває, адже взяла участь у відкритті Олімпійських ігор, які наразі проходять у Парижі.

За словами артистки їй настільки сподобався прийом від французьких шанувальників, що вона у Instagram анонсувала для них невеличке прослуховування власної майбутньої музики.

Така звістка приманила доволі багато фанатів Гаги, які більше відомі під назвою «Монстри». Сама співачка презентувала уривки мабйтніх пісень з власного ноутбука на даху автівки.

🃏 (@ladygaganownet) July 28, 2024

З такого прев’ю можна почути, що Гага готує доволі драйвовий та енергійний альбом з відчутними елементами техно та іншими елементами. Наразі невідомо коли відбудеться реліз LG7, але, видається, нова платівка не за горами.

Нагадаємо, що останній альбом співачки — Chromatica — вийшов у 2020 році. Водночас сама Гага нарзі більше приділяє уваги кінематографу. Так, цього року вийде фільм Тодда Філліпса «Джокер: Божевілля на двох», в якому Леді Гага зіграє Гарлі Квінн та до ролі якої вона дуже серйозно підготувалася.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...