Реклама

🎸 Гурт Ghost випустив анімаційний кліп на свій хіт Mary On A Cross

Čytaty latynkoju
youtube.com
🎸 Гурт Ghost випустив анімаційний кліп на свій хіт Mary On A Cross
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎸 Гурт Ghost випустив анімаційний кліп на свій хіт Mary On A Cross
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Гурт Ghost поділився музичним відео до своєї, мабуть, найпопулярнішої пісні Mary On A Cross. Відзначимо, що доволі неочікувану славу ця композиція здобула завдяки TikTok.

Нарешті через п’ять років зі свого оригінального релізу сингл отримав й музичне відео виконане у анімованому стилі мультсеріалів 1960-х рр. Сам кліп є частиною дещо більшого перформансу, адже він є складовою частиною нещодавнього концертного фільму Ghost.

Музичне відео розповідає нам про кохання Папи Нігіла (Papa Nihil) та Сестри Імператор у 1969 році. Загалом історія їхніх відносин, ймовірно, є одним із головних мотивів самого концертного фільму Ghost — Rite Here Rite Now.

Додамо, що ці персонажі з’явилися у всесвіті гурту Ghost з виходом альбому Rats у 2018 році та були своєрідними наставниками Кардинала Копії, який згодом підвищився до звання Папи Емерітуса IV з альбомом Impera у 2022 році. Весь цей час нам натякали, що він може бути сином Нігіла та Сестри і, можливо, кліп нам демонструє частинку розкриття цієї історії з фільму.

Щодо Mary On A Cross, то вона вийшла у 2019 році як частина EP Seven Inches of Satanic Panic — буцімто перевидання записаного у 1969 році альбому гурту Ghost у його ітерації з Папою Нігілом на чолі.

Також о 19:00 має відбутися прем’єра ще одного музичного анімованого кліпу. Цього разу на пісню The Future Is A Foreign Land, яку було записано спеціально для фільму і сам кліп не є його частиною.

Ця пісня написана як любовний лист колишнього лідера гурту папи Нігіла до Сестри Імператор у 1969 році — саме так вона пов'язана з лором. Послання полягає в тому, що великий урок втрачено, якщо подивитися на те, що відбувається у світі зараз, і що привело нас сюди.

Тобіас Форґе, фронтмен Ghost

Додамо, що про початок історії Ghost, перший альбом гурту та його частину лору зі змінними Папами Емерітусами можете дізнатися у нас — за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...