Реклама

🙅‍♂️ Кайл Ґесс з Tenacious D видалив своє вибачення за жарт про замах на Дональда Трампа

Čytaty latynkoju
youtube.com
🙅‍♂️ Кайл Ґесс з Tenacious D видалив своє вибачення за жарт про замах на Дональда Трампа
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🙅‍♂️ Кайл Ґесс з Tenacious D видалив своє вибачення за жарт про замах на Дональда Трампа
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно багатьох фанатів Tenacious D могла шокувати звістка про те, що Джек Блек вирішив призупинити діяльність гурту через невдалий жарт свого колеги Кайла Ґесса про замах на Дональда Трампа.

Під час нещодавнього концерту гурту у Австралії, коли Блек на сцені в честь дня народження Ґесса подарував йому торт і попросив загадати бажання той відповів:

Не промахніться по Трампу наступного разу.

Це викликало велику хвилю обурення та засудження у бік обох учасників гурту. Сам Ґесс спочатку у своєму Instagram опублікував допис із вибаченням у якому зазначив:

Я не виправдовую насильство в будь-якій формі і проти будь-кого. Те, що сталося, було трагедією, і я неймовірно шкодую про свою нерозсудливість. Я глибоко прошу вибачення у тих, кого я підвів, і щиро шкодую про будь-який біль, який я заподіяв.

Однак тепер цей допис зник з його профілю. Водночас усі повідомлення, які публікував Джек Блек залишаються. Нагадаємо, що він засудив жарт колеги та відзначив, що був «приголомшений» таким вчинком та повідомив, що призупиняє усі подальші творчі плани гурту та скасовує концерти.

View post on Instagram
 

Видається, що вибачення Ґесса було недостатньо щоби змінити думку Блека та продовжити діяльність гурту.

Нагадаємо, що Tenacious D було засновано у 1994 році. З того часу гурт випустив кілька музичних альбомів, які можна віднести до жанру комедійного року. До того ж самі Блек і Ґесс, як мінімум, до цього випадку були давніми та близькими друзями.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...