Реклама

🏡 В яких будинках живуть найвідоміші зірки світу

Čytaty latynkoju
Lucasfilm
🏡 В яких будинках живуть найвідоміші зірки світу
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🏡 В яких будинках живуть найвідоміші зірки світу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Немає сумніву, що творча професія — це не лише вклад в мистецтво, а й доволі непогані прибутки, особливо для іноземних зірок. Також ясно, що чудовий спосіб вкладення — це нерухомість, яким знаменитості активно користуються.

Ми зібрали для вас список найцікавіших (а інколи й найдорожчих) будинків, в яких живуть та творять найпопулярніші люди світу.

Jay-Z і Бейонсе

Розпочати наш список варто саме з цієї зіркової пари. Подружжя Картерів володіє маєтком у районі Paradise Cove, що знаходиться в Лос-Анджелесі — він не лише коштує понад $200 млн, а ще і є найдорожчим будинком у місті.

Пара придбала будинок у 2023 році. Як пише TMZ, які перші повідомили про придбання, будинок будував Вільям Белл, один із найбільших колекціонерів мистецтва у світі, який й володів їм до Jay-Z і Бейонсе.

 

Варто зазначити, що деталей про те, що знаходиться всередині будинку, немає.

Фото: Guardian.

Анджеліна Джолі та Бред Пітт

Актор та акторка ведуть сварки з моменту їхнього розлучення у 2016 році, й часто предметом їхніх судових позовів є маєток та виноградники Château Miraval.

Подружжя придбало Château Miraval у селі Корренс на південному сході Франції приблизно за 25 млн євро (за деякими даними — за 75 млн євро) у 2008 році, проте зараз нерухомість оцінюється в рекордні $160 млн.

Варто зазначити, що після розлучення пара домовилася не продавати свої частки маєтку, яким володіють 50/50, проте у 2021 році Джолі все ж повідомила про продаж свого відсотка.

Фото: LA Times.

Джордж Клуні

Ще одну неймовірно прибуткову інвестицію зробив актор Джордж Клуні. Він купив будинок, відомий як Вілла Олеандра на озері Комо в Італії, за $10 мільйонів у 2002 році.

До 2023 року вартість вілли зросла вдесятеро — тепер актор шукає нового покупця, що придбає маєток за $100 млн. Варто додати, що причиною продажу, як повідомляють різні джерела американських ЗМІ, є самі ЗМІ — Клуні втомився, що біля цього будинку його завжди чекають папараці.

З 2023 року новин про продаж маєтку не було — можливо, Клуні вже розпрощався з нерухомістю. Проте це точно не буде прикрістю для актора, оскільки він володіє й іншою коштовною нерухомістю по всьому світу.

Фото: Property of Lake Como.

Джордж Лукас

Відомий режисер та сценарист Джордж Лукас не міг не назвати свою найбільшу нерухомість інакше, ніж Ранчо Скайвокер. Зазначимо, що Лукас не використовує маєток лише як власний — ранчо також відоме тим, що приймає творчу команду Lucasfilm (Skywalker Sound), що займається створенням звуку для проєктів студії.

Вартість землі поблизу Сан-Франциско та маєтку на ній наразі оцінюють у $100 млн. Окрім самого будинку, є також технічні приміщення для Lucasfilm, театр на 300 осіб, рукотворне озеро Евок, виноградник, сад та готелі — усе це розміщене на 14 тис. квадратних метрів.

Варто зазначити, що попри повністю розбудовану інфраструктуру, ранчо не є відкритим для відвідувачів й потрапити туди можна лише по роботі чи за запрошенням.

Фото: Lucasfilm.

Адель

Співачка придбала свій новий маєток у Беверлі-Хіллз за $58 млн у 2022 році — попереднім власником був актор Сільвестр Сталлоне. Актор навіть жартував, що Адель не хотіла викупляти будинок, якщо Сталлоне не залишить в ньому свою величезну статую у вигляді персонажа з фільму «Роккі».

Попри те, що угода відбулася у 2022, у будинку все ще триває ремонт — американські медіа пишуть, що співачка досі очікує його завершення. До ремонту в будинку було 8 спалень, 12 ванних кімнат та навіть окремі двокімнатні гостьові будинки — проте Адель вирішила додати ще один поверх.

Фото: Crazy Luxury Homes.

Кім Кардаш’ян

Відома модель та інфлюєнсерка володіє маєтком у Hidden Hills, який вона придбала у 2014 році — разом зі своїм тоді ще чоловіком, скандальним репером Каньє Вестом.

Варто зазначити, що наразі все ще невідомо, скільки коштує маєток. У 2014 медіа повідомляли, що вартість будинку складає $20 млн, проте у 2018 році мама Кардаш’ян, Кріс Дженнер, повідомила, що нерухомість коштувала $60 млн. Вже після розлучення з Вестом Кім придбала будинок і все майно в ньому у репера за $23 мільйони.

Зірка неохоче повідомляє, що саме всередині її маєтку, проте частини інтер’єру та екстер’єру можна побачити в інтерв’ю з Кардаш’ян, які інколи проходять там.

Фото: The Mirror

Шер

Співачка володіє неймовірним маєтком, розташованим на скелі Малібу з видом на Тихий океан, з 1999 року. Проте з 2022 року Шер шукає нового власника для цієї елітної нерухомості.

Будинок має 7 спалень, 9 ванних кімнат, кімнату для медитації та окремий гостьовий будинок поруч. Загалом, нерухомість, що розташувалася на 1226 квадратних метрах, оцінюється у $85 млн, проте нещодавно сама співачка знизила вартість до $75 млн.

Фото: Mansion Global.

Леді Гага

Співачка та акторка також володіє маєтком у Малібу, який став основним місцем для проживання зірки.

Гага придбала будинок та територію у 2014 році за $22,5 мільйони. Маєток налічує 5 спалень та 7 ванних кімнат, а також домашній кінотеатр, тренажерний зал, стайні та навіть залу для боулінгу у стилі 1960-х років. Звісно, усе це — з видом на океан.

Варто зазначити, що на початку цього року Гага провела благодійний захід у своєму будинку разом з компанією Clinuvel. Як це виглядало, можна побачити тут.

Фото: Fandom.

Мадонна

Перелік нерухомості культової Мадонни можна складати дуже довго, але найбільш цікавим є її об’єкт у Hidden Hills. Цей маєток має незвичайну історію: спочатку їм володів співак The Weeknd, який придбав його у 2017 році за $18,2 млн. Вже у 2020 році у The Weeknd його викупила Мадонна — за $19,3 млн.

У маєтку артистка прожила недовго — зробивши ремонт, вже у 2022 році Мадонна виставила будинок на продаж за $25 млн. Наразі невідомо, чи вдалося співачці знайти покупця.

На території помістилися два будинки: основний та гостьовий з двома спальнями. Основний будинок має 7 спалень та 11 ванних кімнат, домашній кінотеатр, бар, танцювальну студію, за будинком — басейн. Й все це розташовано на майже 30 тис. квадратних метрів.

Фото: CNW.

Леонардо Дікапріо

Відомий актор також володіє ну дуже великою кількістю будинків та маєтків, але цього разу ми зосередимося на нерухомості в Малібу.

Це найдорожча нерухомість Дікапріо — маєток обійшовся йому у $23 млн у 2017 році (за іншими даними $14 млн). Цікаво, що одним з попередніх власників цього дому був режисер Рідлі Скотт.

Наразі про будинок відомо дуже мало, оскільки він ніколи не бував на американських рієлторських сайтах, проте екстер’єр налічує басейн, тераси на схилі з видом на океан, а також приватний пляж.

Фото: SheKnows.

Тейлор Свіфт

Маєток співачки Тейлор Свіфт має цікаву історію та точно є одним з найвідоміших будинків в США.

Будівля під назвою High Watch розташована на Rhode Island і є найдорожчим маєтком в районі — у 2013 році співачка придбала дім за майже $18 млн. Маєток налічує 8 спалень, 11 ванних кімнат і 8 камінів, а також кімнати відпочинку, басейн та літній дім.

Свого часу у High Watch проживала композиторка та суперзірка 20 століття Ребека Гаркнесс — й Свіфт навіть присвятила їй та маєтку пісню The Last Great American Dynasty, в якій порівнювала себе з Гаркнесс.

Крім того, Свіфт довгий час проводила в маєтку щорічні вечірки на честь Дня незалежності США, а інколи й влаштовувала для своїх шанувальників прослуховування своїх альбомів. Щоправда, це не дуже подобається сусідам Свіфт — через велику увагу з боку папараці.

Фото: NewsBrake.

Варті згадки

Нижче ми спробуємо також коротко згадати й інші маєтки зірок, які варті уваги:

  • Аріана Ґранде — будинок на Hollywood Hills за $13 млн (фото CNW).
  • Кеті Перрі — вілла в Montecito Estate за $15 млн (фото Rob Report).
  • Лана Дель Рей — будинок у Голлівуді за $3,77 млн (фото Domino).
  • Селена Гомес — маєток у Лос-Анджелесі за $5 млн (фото Realtor).

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...