Реклама

👀 Адель повідомила, що бере довгострокову паузу в музиці

Čytaty latynkoju
👀 Адель повідомила, що бере довгострокову паузу в музиці
  1. Головна
  2. Музика
  3. 👀 Адель повідомила, що бере довгострокову паузу в музиці
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Співачка Адель повідомила, що планує на деякий час взяти паузу у створенні музики та зайнятися «іншими творчими справами».

Артистка дала інтерв’ю німецькому телеканалу ZDF, де відповіла на запитання, чи планує вона незабаром записати новий альбом.

Адель розповіла, що вона виснажилася після тривалої серії виступів й тепер планує взяти довгострокову паузу.

Я не маю жодних планів щодо нової музики. Я хочу зробити велику перерву після всього цього і думаю, що хочу зайнятися іншими творчими справами, хоча б на деякий час.

Адель

Зазначимо, це збігається з попередніми заявами співачки, що її п’ятий альбом доведеться чекати довго. Ще у січні на концертах Адель повідомила, що буде «писати альбом протягом досить довгого часу». Нагадаємо, останній альбом співачки під назвою «30» вийшов у 2021 році.

Співачка не конкретизувала, чим планує зайнятися далі, але у шанувальників є декілька припущень. Так, ймовірно, вона нарешті доробить ремонт у маєтку, який вона придбала за 60 млн доларів у 2022 році у Сільвестра Сталлоне. Хоча Адель й пишалася такою покупкою, згодом американські медіа помітили, що співачка так й не переїхала у будинок, а в ньому триває ремонт.

Раніше також Forbes повідомив, що у 2023 році Адель зареєструвала торгову марку у Британії для власної компанії The Shelbourne Collective Limited. Згідно з документами, компанія призначена для «спеціалізованої дизайнерської діяльності».

Разом з тим Адель ніколи не грала у кіно — що рідкість для попзірки її масштабів — тому є велика ймовірність, що кіностудії можуть полювати за співачкою, принаймні для камео.

Раніше ми розповідали, що Адель поділилася своїми улюбленими записами року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...