Реклама

🙅‍♂️ Джек Блек призупиняє діяльність Tenacious D після жарту колеги про замах на Дональда Трампа

Čytaty latynkoju
🙅‍♂️ Джек Блек призупиняє діяльність Tenacious D після жарту колеги про замах на Дональда Трампа
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🙅‍♂️ Джек Блек призупиняє діяльність Tenacious D після жарту колеги про замах на Дональда Трампа
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Джек Блек у своїх соцмережах анонсував, що призупиняє поточний тур свого гурту Tenacious D, а також ставить на паузу усі подальші творчі плани групи. Усе це через невдалий жарт його колеги Кайла Ґесса стосовно нещодавнього замаху на життя кандидата у президенти США від Республіканської партії  Дональда Трампа.

У Variety повідомляють, що під час нещодавнього концерту гурту у Австралії, коли Блек на сцені в честь дня народження Кайла Ґесса подарував йому торт і попросив загадати бажання той відповів:

Не промахніться по Трампу наступного разу.

За словами Блека ця ситуація заскочила його зненацька і він засуджує таку відповідь свого колеги та давнього приятеля:

Я був приголомшений тим, що було сказано на шоу в неділю. Я б ніколи не потурав мові ненависті і не заохочував політичне насильство в будь-якій формі.

Після довгих роздумів я більше не вважаю за потрібне продовжувати турне Tenacious D, і всі майбутні творчі плани призупиняються. Я вдячний шанувальникам за підтримку і розуміння.

View post on Instagram
 

Відзначається, що попри те, що загалом концерти Tenacious D завжди сплановані наперед, так би мовити, театральні дійства сам момент з жартом був спонтанним.

Варто додати, що сам Джек Блек відомий своєю підтримкою Демократичної партії США. Також гурт мав восени напередодні виборів у США виступати з позапартійним туром на підтримку явки виборців.

Однак тепер усі плани скасовані. Також звісно цікаво й те, як вплине ця ситуація на відносини Блека з Ґессом, які мали дружні відносини з початку 1990-х рр., що й вилилося у їхню музичну кар’єру та кілька інших спільних проєктів.

Нагадаємо, що Tenacious D було засновано у 1994 році. З того часу гурт випустив кілька музичних альбомів, які можна віднести до жанру комедійного року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...